• Danish
  • English

Seneste nyheder

Strategisk alliance mellem Panasonic, Valk Welding BV og A.H. International A/S

12-01-2011
Der er pr. 1. januar 2011 indgået en alliance mellem Valk Welding Group og A.H. International A/S om markedsføring af Panasonic robotter og Valk Welding svejseartikler i Danmark og Sverige.

Af Valk Welding A/S

Panasonic, en af verdens største producenter af elektronike komponenter deriblandt svejserobotter, har til dato installeret mere end 3000 Panasonic robotter i Europa og Valk Welding Group har distribueret Panasonic siden 1988 i adskillige europæiske lande.

Alliancen mellem Valk Welding gruppen, med hovedkvarter i Holland og det danske selskab Valk Welding DK A/S i Danmark og A.H. International A/S er etableret i erkendelse af, at det ekspanderende marked kræver kvalitetssvejserobotter, der kan løse selv de sværeste svejseopgaver til en konkurrencedygtig pris. Tilsammen vil disse 3 selskaber være klar til at servicere markedet med hver sin know-how :

A)    A.H. International A/S: Marketing- og salgsorganisation i det udvalgte område. A.H. International A/S har kontakt til mere end 4000 kunder indenfor industrien i Skandinavien. A.H. International A/S er derfor første kundekontakt og al salgsaktivitet vil blive koordineret derfra.

B)    Valk Welding A/S: Teknisk support tæt på kunderne og uundværlig for at kunne afgive tilbud på optimale løsninger. Desuden har Valk Welding A/S faciliteter til test-svejsning, udstilling og træning lokaliseret centralt i Danmark. Valk Welding gruppen har til dato installeret mere end 1700 robotter gennem dets egne selskaber i Holland, Belgien, Frankrig og Tjekkiet.

C)    Panasonic: Fremstiller Kvalitets robotter til konkurrencedygtige priser i fleksible moduler såvel som teknisk komplicerede robotsystemer konceptudviklet og opbygget af Valk Welding gruppen.

Kontaktperson
Valk Welding DK A/SValk Welding DK A/S

Fabriksvej 6

5580 Nørre Aaby

+45 6442 1201

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere