• Danish
  • English

Seneste nyheder

Internationalisering – et nyt ansigt

29-04-2005
Produktionsingeniør Bjarke Nielsen tiltrådte RoboCluster d. 1. april 2005 som projektleder med hovedprioritet på det internationale perspektiv. ”Hvis vi skal leve op til vores vision om at være et af verdens mest innovative vækstmiljøer inden for robot- og automationsteknologi i 2010, bliver vi nødt til allerede nu at komme ud i verden og promovere navnet. Og forhåbentlig skaffe en masse gode projekter til gavn for RoboClusters netværk”, udtaler Bjarke Nielsen.

Bjarke Nielsen har 7 års international projektledererfaring fra LEGO Company og har i de sidste 4 år arbejdet fuld tid med at skabe Robotkonkurrencer for børn i alderen 10 – 16 år.

”Jeg har rejst meget rundt i verden og skabt kontakter til virksomheder og organisationer, og jeg glæder mig til at bruge min erfaring til at få RoboCluster på verdenskortet. De klassiske spørgsmål trænger sig hurtigt på, hvem, hvad, hvor og hvorfor. Det er helt klart, at vi ikke har alle spørgsmålene afklaret endnu, men formålet med internationaliseringen er helt klart at leve op til vores vision om, at RoboCluster i 2010 er et af verdens mest innovative vækstmiljøer inden for robot- og automationsteknologi. Hvis vi vil sætte handling bag ordene, bliver vi nødt til allerede nu at komme ud i verden og promovere navnet og forhåbentlig skaffe en masse gode projekter til gavn for RoboClusters netværk. For at få en god start er vores primære fokusområder at få gang i tværfaglige projekter med internationalt perspektiv, der vil være til gavn for RoboCluster. Dette skal styrkes ved at finde klyngesamarbejder rundt i verden, der kan hjælpe os med at blive bedre. Et meget vigtigt parameter for at dette skal lykkes er, at RoboClusters netværk bliver hørt, og jeg vil i den kommende tid gøre alt, hvad jeg kan for at bliver klogere på alt hvad der rører sig af internationale tiltag rundt omkring”, siger Bjarke Nielsen.

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere