• Danish
  • English

Seneste nyheder

RoboCluster i Paris, robotprojekter i 7. rammeprogram

20-12-2006
RoboCluster deltog i december i en workshop omkring europæiske robotprojekter under det 7. rammeprogram. Workshoppen blev afholdt i Paris og var arrangeret af den europæiske teknologiplatform EUROP. Omkring 80 deltagere fra hele Europa deltog. Fra Danmark deltog udover RoboCluster også Teknologisk Institut.

Efter en gennemgang af det forventede kald, der kommer under IST-programmet, fortalte en række virksomheder om fordele og ulemper ved at deltage i europæiske projekter. Workshopdeltagerne blev herefter opdelt i 10-mands grupper, som idegenererede over potentielle projekter under det 7. rammeprogram. Deltagerne fik rig mulighed for at danne netværk på tværs af organisationer, og de fleste grupper endte op med et projekt, der kan blive startskuddet til en konkret ansøgning.

Dagen var i høj grad en netværksdag. Og selvom 7. rammeprogram endnu ikke er offentliggjort, var der mange virksomheder og institutioner, der benyttede sig af den unikke lejlighed til at finde nye og spændende partnere.

- For RoboCluster var ubyttet højt, og vi kom hjem med en stak rigtig gode projektideer. Ikke mindst, var vi glad for alle de kontakter vi fik til de store robotudviklere i Europa, fortæller Bjarke Nielsen fra RoboCluster, der er projektleder for netværkets internationalisering.

Det er RoboClusters mål at indsende, minimum deltage i, et stort europæisk projekt, inden deadline, der er 24. april 2007. Det er ydermere RoboCluster intention at blive dansk kontaktpunkt for EUROP, så vi bliver knudepunkt for nye spændende europæiske robotprojekter.

Yderligere information

Bjarke Nielsen, projektleder for internationalisering, RoboCluster

Tlf. 6550 2741/6011 2741

bjarke.nielsen@robocluster.dk

Oprettet: 20.12.2006

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere