• Danish
  • English

Seneste nyheder

Konkurrence for kreative hoveder

17-01-2007
Danske opfindere og innovative hoveder inviteres til at deltage med deres kreative ideer i den verdensomspændende konkurrence ’Henkel Innovation Trophy’. Konkurrencen blev skudt i gang den 15. december 2006, og vinderen vil modtage 15.000 Euro samt muligheden for sammen med Henkel at dele rettighederne og kommercialisere idéerne.

Pressemeddelelse fra Henkel, 16. januar 2007

Henkel lancerer verdensomspændende opfinderkonkurrence

- Henkel Innovation Trophy: Konkurrence for kreative hoveder

Den 15. december 2006 blev den verdensomspændende konkurrence ’Henkel Innovation Trophy’ skudt i gang. Henkel inviterer nu alle danske opfindere og innovative hoveder til at deltage med deres kreative idéer. Målet er at styrke Henkels egne innovationsindsatser. Vinderne af konkurrencen modtager samlet 15.000 Euro og muligheden for sammen med Henkel at dele rettighederne og kommercialisere idéerne.

Gennem Henkels 130-årige historie har innovation været den vigtigste drivkraft - og også fremover vil innovation være nøglen til at bibeholde og øge virksomhedens fremgang. År 2006 var et innovationsår internt i Henkel, hvor personale i hele verden blev involveret i udvikling af koncepter og nye projekter. I jagten på originale idéer har Henkel i mange år samarbejdet med f.eks. forskningsinstitutter og universiteter, ligesom Henkel selv har satset hårdt på deres egne R&D–ressourcer.

For første gang engagerer Henkel gennem konkurrencen Henkel Innovation Trophy eksterne innovative talenter. Henkel håber herigennem at kunne tilbyde endnu flere nye produkter. Initiativet sigter mod selvstændige opfindere med idéer, som de selv ejer rettighederne til. Idéerne skal passe ind i Henkels eksisterende produktområder: Laundry & Home Care, Cosmetics/Toiletries, Consumer and Craftsmen Adhesives og Technologies.

Tilmeldingen kan ske på www.innovation.henkel.com senest den 15. april 2007.

For yderligere information kontakt venligst Åsa Belfrage, Henkel Norden:

+46 8-634 38 76 eller +46 70-373 38 76 / asa.belfrage@se.henkel.com / www.henkel-norden.com

Oprettet: 17.01.2007

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere