• Danish
  • English

Seneste nyheder

Organisationsændringer i RoboCluster

22-01-2007
Pr. 1. januar 2007 er Michael Wehner Rasmussen udpeget til fungerende centerleder i RoboCluster, da den hidtidige leder Rune Larsen har valgt at søge nye udfordringer som direktør for robotudviklingsvirksomheden Scape Technologies A/S.

Rune Larsen vil i en periode fortsat være tilknyttet RoboCluster som konsulent. Michael Wehner Rasmussen har været ansat i RoboCluster siden 2002, og han vil varetage den daglige ledelse af sekretariatet.

RoboCluster har gennem de sidste 5 år vist sin berettigelse ved at etablere og involvere sig i aktive netværk. Aktiviteter, der har ledt til hjemtagelse af en række betydelige projekter med stærk involvering af både erhvervsliv og videninstitutioner. Denne udvikling skal nu styrkes. Interessenterne bag RoboCluster har derfor iværksat en proces, der skal lede frem til afklaring af en fremtidig organisering, der kan skabe afsæt for en endnu stærkere robotteknologisk udvikling til fortsat gavn for regionens videninstitutioner og erhvervsliv.


Michael Wehner Rasmussen
Koordinator
T   +45 6550 3903
M  +45 6011 3903
mwr@robocluster.dk


Oprettet: 22.01.2007

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere