• Danish
  • English

Seneste nyheder

RoboCluster søger: Projektassistent til robotfestival

27-05-2008
RoboCluster søger en passioneret projektassistent til Robotfestivalen, der kan assistere i planlægningsfasen og stå for praktiske opgaver i forbindelse med afviklingen af såvel festival som festivalrelaterede events. Stillingen er tidsbegrænset fra 1. august 2008 til 31. december 2009.

RoboCluster søger en projektassistent til Robotfestivalen. Stillingen er en tidsbegrænset ansættelse fra 1. august 2008 til 31. december 2009.

Projektassistenten tilknyttes et festivalsekretariat under RoboCluster, som arrangerer den odenseanske robotfestival samt en række unikke robotevents i Odense.

Du skal brænde for planlægning både på papiret og i praksis. I planlægningsfasen skal du assistere med fundraising og anden skriftlig kommunikation, hvorfor du skal være god til at formulere dig skriftligt. Herudover bør du have interesse og gerne flair for IT/teknik, da du vil blive ansvarlig for en del praktiske opgaver i forbindelse med afvikling af events.

Ansøgningsfrist: 16.06. 2008

Læs mere om stillingen

Oprettet: 27.05.2008

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere