• Danish
  • English

Seneste nyheder

Øget interesse for at skabe netværk

23-11-2009
Videnskabsministeriet fremhæver i en ny rapport om de danske innovationsnetværk RoboCluster som et godt eksempel på et netværk, der skaber værdi for netværksdeltagerne.

RoboCluster er et blandt 23 innovationsnetværk i Danmark, som medfinansieres af Videnskabsministeriet. I en ny rapport fra Videnskabsministeriet fremhæves RoboCluster som et succesfuldt netværk, der åbner nye muligheder for, at virksomheder kan etablere tættere kontakter til de danske videninstitutioner. Rapporten eksemplificerer succesen med virksomhederne Gibotech og Scape Technologies, der begge er medlem er af leverandørnetværket RoboCluster SupplyNet.

- Rapporten lægger stor vægt på, at RoboCluster har åbnet nye muligheder for, at Gibotech og Scape Technologies har kunnet få større indsigt i, hvad der sker af forskning på robot- og automationsområdet på de danske universiteter. Derudover fremhæver rapporten, at begge virksomheder gennem RoboCluster har fået øgede muligheder for at deltage i samarbejdsprojekter og skabe strategiske kontakter til andre virksomheder på robot- og automationsområdet, fortæller Lasse Mogensen, der er direktør i RoboCluster.

Oplever øget interesse

Lasse Mogensen glæder sig over, at virksomhederne i netværket kan se udbyttet af at være en aktiv del af RoboCluster. Samtidig mærker han også, i stil med rapportens konklusioner, en øget interesse for at tage del i netværksaktiviteterne i RoboClusters forskellige netværk og projekter.

- I RoboCluster har vi inden for det seneste år mærket en positiv vækst i tilgangen af netværksmedlemmer og projektpartnere. Vi har i RoboCluster SupplyNet fået flere nye medlemsvirksomheder, og i MedicNet, som er et forholdsvist nyt netværk omkring udvikling af velfærdsteknologi, har vi også oplevet en stor interesse blandt både virksomheder og offentlige aktører for at tage del i aktiviteterne. På projektsiden har vi også oprettet en række nye projekter, som også indbefatter partnere fra både det private erhvervsliv og den offentlige sektor. Så vi kan bestemt mærke interessen, som er udtrykt i rapporten, fortæller Lasse Mogensen.

Læs mere om performanceregnskabet og innovationsnetværkene

Yderligere information

Lasse Mogensen
Direktør for RoboCluster
M +45 2688 0828
lm@robocluster.dkOprettet: 23.11.2009

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere