• Danish
  • English

Seneste nyheder

Første arrangement i det nye DIRA hos VOLA

05-03-2011
DIRA’s første medlemsarrangement efter fusionen mellem DIRA, SupplyNet og UserNet tidligere i år blev den 3. marts hos VOLA, der udvikler og producerer armaturer til badeværelser.

20110314_volaArrangementet havde 'Automatisering og Lean' som tema. VOLA vandt sidste år DIRA's Automatiseringspris 2010 netop for at kombinere Lean og automatisering. De mange deltagere i arrangementet hørte plant manager Peder Nygaard, teknisk chef Peter Krogh og PTA chef Jan Steen Jørgensen fortælle om VOLA's overvejelser ved at optimere produktionen. Ind imellem fortalte seniorkonsulent John Kristensen fra Teknologisk Instituts Center for Produktion om historien og teorien bag Lean.

Sidst på dagen blev deltagerne vist rundt i produktionen for at se, hvordan VOLA har realiseret overvejelserne.

Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi fungerer efter fusionens som DIRA-sekretariat. Derfor blev arrangementet sluttet af med en præsentation af Teknologisk Instituts Center for Robotteknologis visioner og planer for aktiviteter ved seniorkonsulent Søren Peter Johansen og centerchef Claus Risager.

Kontaktperson
Søren Peter JohansenSøren Peter Johansen

Seniorkonsulent

Dansk Robot Netværk - DIRA

M +45 7220 2859

LOADEMAIL[spj]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere