• Danish
  • English

Seneste nyheder

Giv os dine kommentarer!

27-01-2011
Innovationsnetværket RoboCluster har i samarbejde med DI-ITEK udarbejdet en rapport omkring danske styrkepositioner inden for kognitive systemer og robotteknologi. Nu vil vi gerne høre dine kommentarer til indholdet.

Rapporten er et bidrag til DI-ITEKs opgave med at forsøge at tilpasse fremtidig dansk IKT-forskning med europæisk forskningspolitik og -dagsorden. Derudover giver rapporten et billede af potentielle danske forskningsbidrag til European Research Area (ERA).

Innovationsnetværket RoboCluster har interviewet en række førende forskere på området kognitive systemer og robotteknologi. De deltagende forskere udgør ikke et komplet billede men repræsenterer mangfoldigheden i dansk forskning.

Inden rapporten anvendes til markedsføring af dansk erhvervs- og forskningsliv i EU-kommissionen ønsker DI-ITEK og Innovationsnetværket RoboCluster at få den valideret gennem en offentlig høring. Du har derfor nu mulighed for at downloade rapporten herunder og give dine meninger om indholdet til kende. Vi vil særligt gerne have kommentarer fra virksomheder, som arbejder med, udvikler og integrerer robotteknologi.

Sidste frist for input og kommentarer er den 17. februar 2011 til Marianne Sandgaard, projektkoordinator i Innovationsnetværket RoboCluster. Kontaktinformationer findes herunder.

DOWNLOAD RAPPORTEN HER

Kontaktperson
Marianne SandgaardMarianne Sandgaard

Projektkoordinator

Innovationsnetværket RoboCluster

6550 4397

LOADEMAIL[marianne.sandgaard]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere