• Danish
  • English

Åbent kald 2020

Har du idéen til et problem, der skal løses? Eller måske bare en god idé til et nyt projekt eller aktivitet, der bygger bro mellem forskning og private virksomheder i Danmark? RoboCluster har åbnet op for ansøgninger til nye samarbejdsprojekter, idéer og aktiviteter, som i 2020 skal være med til at styrke innovation og vækstpotentialet i danske virksomheder

RoboClusters mission er med robotindustriens virksomheder og videninstitutioner i centrum at styrke forskning og innovation indenfor robotteknologi i velkendte og nye anvendelsesdomæner gennem landsdækkende vidensdelings- og netværksaktiviteter og samarbejdsprojekter.

Vil du være med i et projekt i 2020?

Det er nu du skal ansøge om samarbejdsprojekter eller aktiviteter med RoboCluster i 2020. Virksomheder og organisationer kan ansøge om adgang til innovative samarbejder sammen med RoboClusters partnerskab.

Dealen er lige til: I har idéen, der kan løfte jeres virksomhed, RoboCluster har den pengeindsprøjtning, der kan tilføre den viden I har brug for. 

Har du en god ide, der kan realiseres i et projekt sammen med en eller flere af partnerne i RoboCluster, så  tag en snak med netværksleder Christina E. Wanscher enten per telefon 9350 7500 eller mail [email protected].

Som virksomhed og offentlig organisation kan du løfte din idé til nye højder i samarbejde med RoboClusters videnspartnere, og få direkte adgang til værdifuld viden og netværk.

Sidder du ikke med den gode idé, men ønsker at deltage i et projekt, er du velkommen til at indsende en interessetilkendegivelse på mail [email protected] senest d. 1. august 2019

Der gives ingen midler til private virksomheder, kun til RoboClusters partnere.

I starten af december 2019 offentliggør vi de bevilligede projekter i RoboCluster i 2020. Her er der igen mulighed for at indsende specifikke interessetilkendegivelser for deltagelse i de bevilligede projekter.

Læs mere om ansøgningen og kravene her

Kontaktperson
Christina E. WanscherChristina E. Wanscher

Netværksleder

RoboCluster

M. +45 9350 7500

LOADEMAIL[cewa]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere