• Danish
 • English

Demo-dag: Øget automatisering og sikkerhed i landbruget

Demo-dag: Øget automatisering og sikkerhed i landbruget

Startdato:21.09.2017

Slutdato:21.09.2017

Tidspunkt: kl. 13.00 - 15.00

Kontakt person:Ole Green
LOADEMAIL[olg]DOMAIN[agrointelli.com]

Hvor tæt er man på at slippe selvkørende landsbrugsmaskiner fri i marken, og hvilke perspektiver er der i robotter til landbruget? SAFE-projektet holder en afsluttende demo-dag for at vise resultater og spin-off teknologier fra det 3 ½ år lange projekt frem.

Landbruget oplever i disse år en stigende grad 20170830_SAFE_demo-dagaf automatisering for også her er robotter og andre nye teknologier på vej ind for at sikre en mere sikker og rentabel landbrugssektor. Derfor arbejder virksomheder og universiteter i SAFE-projektet, Safer Autonomous Farming Equipment, sammen om at gøre landbrugsmaskiner så intelligente og sikre, at de delvist eller helt selv kan køre i marken.

I projektet, der er støttet af Innovationsfonden, arbejder man med at give landbrugsmaskinerne evnen til at ’se’ ved hjælp af forskellige former for sensorer, og træffe beslutninger ud fra de data, der bliver indsamlet. Maskinerne får således mulighed for at navigere og undgå sammenstød med eksempelvis mennesker, dyr og andre køretøjer på marken. På den måde forhindres driftsstop og unødig forsinkelse i markarbejdet.

På demo-dagen vil der være mulighed for at høre om de perspektiver, der er for robotter og andre nye teknologier i landbruget. Derudover vil der være demonstrationer med selvkørende landbrugsmaskiner og droner. Der er nemlig spændende perspektiver i at lade landbrugsmaskiner og droner arbejde sammen i fremtiden.

Dagen bliver sluttet af med en levende udstilling, hvor der er mulighed for at se resultater og spin-off teknologier fra SAFE-projektet. Kom og oplev en række forskellige nye robotter og automatiseringsløsninger til landbruget og andre udendørs anvendelser.

Program

 • Kl. 13.00 - 13.10: Velkommen
  v/ Ole Green, projektleder, AGROINTELLI ApS

 • Kl. 13.10 - 13.25: Perspektiver for dansk landbrug
  v/ Karen Hækkerup, adm. direktør, Landbrug & Fødevarer

 • Kl. 13.25 - 13.30: Innovationsfonden
  v/Thomas Bjerre, kommunikationschef, Innovationsfonden

 • Kl. 13.30 - 13.35: Praktisk information om demoen
  v/ Jens Peder Kristensen, CEO, KeyResearch ApS

 • Kl. 13.35 - 14.05: Demo på flyvepladsen

 • Kl. 14.05 - 14.20: Retur fra demo

 • Kl. 14.20 - 15.00 Udstilling med præsentation af SAFE-projektets resultater og spin-off teknologier

 • Kl. 15.00: Tak for i dag

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Se printvenligt program HER

Praktisk information

Tid & sted: Den 21. september 2017 kl. 13.00 - 15.00 hos HCA Airport, Lufthavnvej 131, 5270 Odense N.

Tilmelding: Det er gratis at deltage i arrangementet. Tilmelding skal ske senest den 18. september 2017 via tilmeldingssystemet HER.

Målgruppe: Demodagen henvender sig dels til landmænd og andre praktikkere, dels til personer med interesse for den forskningspolitiske dagsorden inden for landbrug og teknologi.

Læs mere om SAFE-projektet HER.

Kontaktperson
Ole GreenOle Green

CEO

AGROINTELLI ApS

51854406

LOADEMAIL[olg]DOMAIN[agrointelli.com]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
 • Kontakt
 • Campusvej 55
 • 5230 Odense M
 • Telefon: 6550 7400
 • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere