• Danish
 • English

Kom og oplev fremtidens hospitals- og plejeteknologier

Kom og oplev fremtidens hospitals- og plejeteknologier

Startdato:24.05.2018

Slutdato:24.05.2018

Tidspunkt: kl. 12.30 - 16.00

Kontakt person:Steen Harder Ulrichsen
LOADEMAIL[shu]DOMAIN[teknologisk.dk]

Den 24. maj åbner Teknologisk Institut, Innovationsnetværket RoboCluster og Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi dørene til et fascinerende indblik i fremtidens hospitals- og plejeteknologier.

Fem virksomheder - KR, NewIcon, RotoBed, GDV Technology og Alcyon - vil med forskellige produkter gøre dig klogere på deres bud på at forbedre fremtidens hospitals- og plejesektor.

Dagens program vil byde på interessante oplæg fra de fem virksomheder og demonstrationer af de teknologiske løsninger.20180421_Fremtidens hospitals og plejeteknologier

Du får blandt andet mulighed for at få indsigt i de nyeste løsninger inden for automatisering af medicinhåndtering – heriblandt robotter, der blander antibiotika. Derudover kan du opleve en række højteknologiske hospitals- og plejesenge og den multifunktionelle behandlingsstol Multiline Next AC.

Program

 • 12:30 Registrering og sandwich
 • 13:00 Velkomst
  Anders Lyck Fogh-Schultz, partner i Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi
 • 13:15 Case ved Maja Gro Lilsig, Alcyon
  Multicare er en højteknologisk intensivseng udviklet til at forebygge sengelejekomplikationer hos intensivpatienterne, understøtte mobilisering af patienterne og forbedre arbejdsmiljøet for personalet. Multiline Next AC er en behandlingsstol til fælles akutmodtagelse, ambulatorier, daghospitaler m.m. Mange funktioner er sammentænkt i stolen, som derfor kan anvendes f.eks. som alternativ til seng, undersøgelsesleje og hvile- og transportstol.
 • 13:30 Case ved Christina Sahlertz Raufuss, KR
  Få en introduktion til den innovative hospitalsseng OPUS 5 HOSPITAL, der har 0-10 grader integreret sidekipfunktion for nem og skånsom omlejring, forflytning, pleje og udstigning. Ind- og udstigningsfunktion i fodenden for bedre mobilisering og motivation. Forprogrammeret spiseposition for bedre indtagelse og fordøjelse og forprogrammerede sidde- og hvilepositioner.
 • 13:45 Case ved Hanne Hansen-Nord, New Icon
  New Icon har specialiseret sig i automatisering af medicinhåndtering. Det drejer sig om elektroniske medicinskabe, lagerog opbevaringsrobotter, samt robotter der blander antibiotika. På de kommende supersygehuse vil mange processer være automatiseret, hvilket betyder øget effektivisering og større patientsikkerhed. New Icon har tre produkter med: eMED ICON - et smart medicin skab; IV ICON Twins - løsning der automatisk blander intravenøsvæsker; Mega-Fixu - en automatisk opbevaringsenhed for hospitalsapoteker.
 • 14:00 Case ved Mette Jørgensen, RotoBed
  Drejbar RotoBed® plejeseng er en innovativ og harmonisk plejeseng med et væld af højteknologiske funktioner. Det tager under et minut fra borgeren ligger ned, til borgeren står på gulvet. Det sparer både tid, når det drejer sig om forflytninger – og gør den enkelte bruger mere selvhjulpen og smertefri.
 • 14:15 Case ved GDV Technology
  CareTurner er en nyudviklet overseng, som monteres på skelettet af en sædvanlig plejeseng. Oversengens bund er opdelt i to længdegående bunde, der er koblet til et elevationssystem, således at den overliggende madras kan vinkles i breddeaksen. På den måde kan vinklen af sengens sider ændres fra 0 og op til 80 grader. Oversengen er enkelt at anvende og opfylder to store behov i plejebranchen, trykaflastning og hjælp til manuelle forflytningen.
 • 14:30 Kaffe
 • 14:45 Demonstration ved stande
 • 16:00 Tak for i dag

Praktisk information

Tid: 24. maj 2017 fra kl. 12.30 til 16.00

Sted: Teknologisk Institut, Forskerparken 10F, 5230 Odense M.

Det er gratis at deltage i arrangementet.

Læs mere om arrangementet HER og tilmeld dig HER

Kontaktperson
Steen Harder UlrichsenSteen Harder Ulrichsen

Seniorkonsulent

Teknologisk Institut, Robotteknologi

T. +45 7220 2997

LOADEMAIL[shu]DOMAIN[teknologisk.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
 • Kontakt
 • Campusvej 55
 • 5230 Odense M
 • Telefon: 6550 7400
 • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere