• Danish
 • English

Konference: TUS Nordics - Nordeuropas største Unmanned Systems konference

Konference: TUS Nordics - Nordeuropas største Unmanned Systems konference

Startdato:10.10.2017

Slutdato:12.10.2017

Tidspunkt: kl. 00.00 - 00.00

Kontakt person:Peter Strabo Hummelshøj
LOADEMAIL[pshu]DOMAIN[robocluster.dk]

Kunne du tænke dig at komme i kontakt med nye kunder, leverandører og forretningspartnere inden for droneindustrien? Ønsker du at finde ny viden og inspiration eller har du et produkt eller en service, der skal præsenteres for et globalt publikum? Nu får du muligheden ved TUS Nordics konferencen, hvor du vil blive præsenteret for den nyeste udvikling samt nyheder inden for Unmanned Systems.

Konferencen samler hele 'Unmanned Systems' værdikæden i Nordeuropa med en række aktiviteter, blandt andet udstilling og live demonstration af droner, workshops og netværksmuligheder.

Blandt konferencens deltagere findes organisationer fra hele Unmanned Systems feltet. Der vil være producenter, komponentleverandører, inspektion og service firmaer, systemintegratorer, konsulenter, industriforeninger, offentlige institutioner, handelskamre, universiteter, forhandlere, aktører inden for forskning og udvikling m.fl.      

TUS Nordics konferencen byder blandt andet på:
20170826_TUSNORDIC NY

 • En demodag i HCA Airport
 • En Master Class
 • Fokus på offshore og energi
 • Fokus på landbrug
 • Fokus på arktisk forskning
 • Fokus på transport og logistik.

Derudover byder TUS Nordics på en række talere fra hele verden. Hensigten er at udvide det nordeuropæiske UAS marked og den teknologiske udvikling for alle internationale medvirkende inden for industrien.

På TUS Nordics vil InnoDrone projektet være repræsenteret på en stand, hvor der er mulighed for at møde InnoDrones projektpartnere inden for følgende brancheområder: Byggeri, landbrug, produktion, offshore/ energy og miljø, med fokus på anvendelse af droneteknologi inden for disse områder.

TUS Nordics bliver afholdt i samarbejde med Syddansk Universitet, UAS Denmark, UAS Test Center Denmark og andre nordiske associationer. Dette samarbejde skal munde ud i en unik nordisk dronekonference.

Projekt InnoDrone

TUS Nordics konferencen er den anden af fire konferencer, der bliver afholdt i forbindelse med InnoDrone projektet. Projektet, der er bevilliget af Styrelsen for Institutioner & Uddannelsesstøtte har til formål at øge udbredelsen af droner i dansk industri.

Praktisk information

Tid: Den 10. - 12. oktober, 2017

Sted:Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ

Tilmelding: Find information om hvordan du tilmelder dig og deadline for tilmelding på TUS Nordics' hjemmeside HER.

20170628_TUS NORDIC BANNER

Kontaktperson
Peter Strabo Hummelshøj Peter Strabo Hummelshøj

Project manager

Innovationsnetværket RoboCluster

M +45 6122 0052

LOADEMAIL[pshu]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
 • Kontakt
 • Campusvej 55
 • 5230 Odense M
 • Telefon: 6550 7400
 • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere