• Danish
 • English

Robot-spor på EOT-messen i Herning

Robot-spor på EOT-messen i Herning

Startdato:09.05.2019

Slutdato:09.05.2019

Tidspunkt: kl. 10.00 - 15.00

Kontakt person:Tom Togsverd
LOADEMAIL[ tto]DOMAIN[indesmatech.com]

Navnet Electronics of Tomorrow er et løfte om et kig ind i fremtiden. Men er samtidig nutid, når dørene til den anden udgave af EOT i MCH Messecenter Herning åbnes d. 7.-9. maj 2019, hvor der i år vil være et robotspor.

EOT – Electronics of Tomorrow er et professionelt og unikt mødested, hvor udstilling, konferencer og networking går op i en højere enhed. Sammen med resten af elektronik- og teknologibranchen kan du blive inspireret til nye løsninger og udviklingspotentialer.20190226_EOT

Udover chancen for at møde en masse udstillere inden for elektronik- og teknologibranchen – se den foreløbige udstillerliste her – byder EOT også på et spændende konferenceprogram, der er opdelt i seks spor fyldt med højaktuelle temaer og speakere på et højt fagligt niveau. De seks konferencespor er: Internet of things, startups & funding, business, security, wireless & Cloud og Tech. Konferencerne afholdes på tværs af alle tre dage. Få et samlet overblik over alle speakere og emnerne i løbet af messen.

Torsdag d. 9. maj står Innovationsnetværket RoboClusters formand Tom Togsverd i spidsen for ”.bot”-temaet, som består af tre skarpe indlæg og en spændende paneldebat. Indlæggene tager udgangspunkt i indtoget af robotter, automation og droner.

“.bot”-tema på EOT

Robotteknologi har potentiale til at blive én af Danmarks styrkepositioner på linje med fødevarer, grøn teknologi og lægemidler. Allerede i dag regnes den danske robotklynge som én blandt verdens 10 vigtigste klynger, ligesom Danmark rangerer som nr. 3 på listen i Europa, kun overgået af Norditalien (Torino) og Sydtyskland (München). 

Det er vigtigt at robotter, droner og automation bringes i anvendelse i alle dele af dansk erhvervsliv og i den offentlige sektor. Men det er også vigtigt, at Danmark og danske virksomheder er med til at skabe ny robotteknologi, som kan eksporteres globalt og dermed bidrage til vækst i velfærd og beskæftigelse. Automation, robotter og droner bygger på en række digitale teknologier, herunder AI, big data og kommunikationsteknologier, men adskiler sig fra andre digitale teknologier ved at være mere fysisk orienteret, dvs. at software kombineres med elektronik, hardware, design og mekanik, hvilket er afgørende for robotindustriens fremtidige succes.

Robotsporet omfatter 4 timeslots, 2 om formiddagen mellem 10 og 12 og 2 om eftermiddagen mellem 13 og 15. Hvert timeslot består af et indlæg a 40 min., efterfulgt af 10 min. Q&A. I sidste timeslot er indlagt en debat-session, hvor Innovationsnetværket RoboClusters formand Tom Togsverd er ordstyrer.

Under ".bot"-temaet kan du høre følgende spændende indlæg:

 • Kl. 10.00 – 10.50: Robotics, automation og droner som dansk styrkeposition: Robotklyngens aktiviteter og det erhvervsmæssige potentiale
  v/ Mikkel Christoffersen, forretningschef, Odense Robotics
 • Kl. 11.00 – 11.50: MiR og mobile robotters indtog i produktionen: Hvordan MiR gik fra et ”garage” projekt på SDU til en international succes på 5 år
  v/ Niels Jul Jacobsen, Founder og Chief Strategi Officer, MiR A/S
 • Kl. 13.00 – 13.50: Intelligente droner – hvad kan vi i dag, og hvilket potentiale forudser vi?
  v/ Søren Land, salgsdirektør, Lorenz Technology A/S
 • Kl. 14.00: Debat: Hvordan styrker vi robotindustrien i Danmark?
  Moderator: Tom Togsverd, formand, Innovationsnetværket RoboCluster

  Paneldeltagere:
  • Thomas Jensen, MF, Socialdemokratiet
  • Jens Henrik Thulesen Dahl, MF, Dansk Folkeparti
  • Christian Hannibal, DI Digital
  • Mikkel Christoffersen, forretningschef, Odense Robotics
  • Niels Jul Jakobsen, Founder og Chief Strategi Officer, MiR A/S
  • Søren Land, salgsdirektør, Lorenz Technology
  • Kasper Hallenbrg, direktør, Mærsk McKinney-Møller Instituttet SDU

Praktisk

Tid: EOT-messen løber af stablen 7. – 9. maj 2019
Messen er åben fra kl. 09.00 til 16.00 hver dag.

".bot"-temaet finder sted torsdag d. 9. maj 2019 kl. 10.00 - 15.00 

Sted: MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning

Tilmelding: Det er gratis at besøge EOT – Electronics of Tomorrow, men kræver dog, at du på forhånd har registreret dig online. Læs mere og print din fribillet.

Der vil blive taget fotos på dagen til RoboClusters eksterne kommunikation. Ved deltagelse accepteres dette. 

Kontaktperson
Tom TogsverdTom Togsverd

Direktør

Indesmatech

M. +45 2068 3343

LOADEMAIL[ tto]DOMAIN[indesmatech.com]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
 • Kontakt
 • Forskerparken 10
 • 5230 Odense M
 • Telefon: 9350 7500
 • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere