• Danish
 • English

Workshop: Forretningsudvikling - for robotudviklere i - og omkring byggebranchen

Workshop: Forretningsudvikling - for robotudviklere i - og omkring byggebranchen

Startdato:20.06.2017

Slutdato:20.06.2017

Tidspunkt: kl. 09.30 - 15.00

Kontakt person:Mette Abrahamsen
LOADEMAIL[meab]DOMAIN[robocluster.dk]

Vil du styrke din virksomhed og ruste dig til fremtiden? Så kom og få værktøjer til forretningsudvikling, som du kan anvende her og nu - og sparring på netop de kommercielle udfordringer, du står med hver dag.

Danske virksomheder i robotbranchen og andre teknologiske sektorer har typisk et meget højt ingeniørfagligt niveau, men er sjældent lige så toptunede, når det handler om den forretningsmæssige side af deres virksomhed. På denne workshop bliver du klædt på til også at fokusere på kunder og marked og lærer, hvordan du kan udvikle din forretning og skabe merværdi.

Workshoppen bliver interaktiv og tilpasset dine behov og ønsker. Du bliver her introduceret til nogle enkle, effektive modeller, som du kommer til at arbejde med under kyndig vejledning af en erfaren forsker i innovation og forretningsudvikling. Vi følger dine ambitioner helt til dørs, og aftaler gerne rammerne for en hotline til opfølgende forskersparring.

Workshoppen er en del af et større samarbejdsprojekt mellem robotbranchen og byggeriet. Den er målrettet teknologiske løsninger til byggepladsen, og deltagerne vil være virksomheder fra de to brancher, som kan se forretningsmulighederne gennem tæt dialog.

Program

 • 09.30 - 09.45: Velkommen & Introduktion til workshoppen
  v/ Mette Abrahamsen, projektleder, Innovationsnetværket RoboCluster og Judy Hermansen, netværksleder, Innovationsnetværket BrandBase
 • 09.45 - 10.00: Portrætter af kunder i byggebranchen
  v/ Grith Bech-Nielsen, netværksleder, InnoBYG
 • 10.00 - 10.15: Robotter og byggeri - løsning og problem?
  v/ Christina Algreen-Petersen Leeson, Ph.D., Institut for Antropologi ved Københavns Universitet
 • 10.15 - 10.30: Pause & kaffe
 • 10.30 - 10.45: Introduktion til workshops: Kommerciel forretningsudvikling - hvordan skabes der værdi for kunden?
  v/ Tove Brink, lektor, Institut for Sociologi, Miljø- og Erhvervsøkonomi, Syddansk Universitet
 • 10.45 - 12.30: Workshops
 • 12.30 - 13.00: Frokost
 • 13.00 - 15.00: Præsentation af arbejdet i workshops og opsamling af muligheder
  Grupperne præsenterer deres arbejde, som kommenteres af forskerne og de andre grupper. Mulighederne for igangsætning af nye, konkrete samarbejdsprojekter mellem robotudviklere og byggebranchen drøftes. Rammerne for virksomhedernes fortsatte sparring med forskerne aftales.
 • 15.00: Tak for i dag

Praktisk information

Tid & Sted: Den 20. juni 2017 kl. 9.30 - 15.00 på Det Tekniske Fakultet, SDU, Campusvej 55, 5230 Odense M, lokale: Ellehammer.

Tilmelding: Tilmelding til workshoppen skal ske senest d. 16. juni 2017 til projektleder Mette Abrahamsen på e-mail: meab@robocluster.dk

Målgruppe: Workshoppen henvender sig til robot-og automationsvirksomheder med kommerciel interesse i produktudvikling til byggeriet og entreprenører, udførende og rådgivere i byggebranchen.

Værdi-Kædereaktion
Workshoppen er den anden af tre workshops i projektet Værdi- Kædereaktion. Projektet er et samarbejde mellem innovationsnetværkene InnoByg, RoboCluster og BRANDBASE, der med støtte fra Industriens Fond skal klarlægge udfordringer og formidle viden om, hvordan robotbranchen udvikler og markedsfører robotteknologi til nye kunder og markeder, der ikke er vant til at arbejde med robotter.

Kontaktperson
Mette AbrahamsenMette Abrahamsen

Projektleder

Innovationsnetværket RoboCluster

+45 2311 3719

LOADEMAIL[meab]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
 • Kontakt
 • Campusvej 55
 • 5230 Odense M
 • Telefon: 6550 7400
 • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere