• Danish
  • English

Seneste nyheder

Ambitiøs iværksætter rådgiver om robotter

22-02-2011
Lasse Thomsen har altid vidst, at han skulle være selvstændig og er derfor særdeles godt forberedt, når han pr. 1. februar slår dørene op til sit nye kontor i Hjallerup Udviklingspark. Lasse har femten års erfaring inden for rådgivning om automatisering i industrien. Den viden skal nu komme hans eget firma LT Automation A/S til gode. Fra sit nye kontor vil han styre sine kunder sikkert igennem automatiseringsprocesser, især inden for robotteknologi, som Lasse har speciale i.

Af: LT Automation

20110222_ltautomationDer er brug for viden

Lige nu er der mange produktions- og distributionsvirksomheder, som er tvunget til at automatisere for at følge med konkurrenceevnen. Derfor tvivler Lasse ikke på, at virksomhederne har brug for hans ekspertise:

- Usikkerhed og mangel på erfaring kan afholde virksomheder fra at investere i automatisering og ny robotteknologi, og derfor er det fornuftigt at lade en konsulent rådgive om mulighederne inden man vælger en automatiseringsløsning. Det kan være svært at få det fulde overblik over mulighederne, for automatiseringsteknologien udvikler sig hele tiden. Især inden for robotteknologi. Nutidens robotter er blevet billigere og leverer højere kapacitet samtidig med at de er blevet mere brugervenlige og intelligente. Virksomhederne er nødt til at følge med for at bevare konkurrenceevnen. Virksomhederne automatiserer få gange - jeg gør det hele tiden!, siger direktør Lasse Thomsen.

Professionel bestyrelse og investor står bag

Lasse er den første medarbejder i virksomheden, men han er ikke alene om sin vision. Han har investorer og en professionel bestyrelse i ryggen og der er klare forventninger til virksomhedens vækst. Lasse Thomsen siger:

- Jeg har oprettet et A/S fra starten, fordi jeg vil have de bedste forudsætninger for at skabe vækst. Der er en professionel bestyrelse og en succesfuld investor bag virksomheden, så jeg har alle muligheder for at sparre med dem dagligt og skabe en god og sund virksomhed, der kan vokse.

LT Automation A/S er da også blevet godkendt til Vækst Iværksætter Programmet af Væksthus Nordjylland. For at blive godkendt til programmet, skal virksomheden have et realistisk mål om at vokse markant inden for de første fem år.

Forventninger til fremtiden

Lasse Thomsen har store forventninger til fremtiden. Han har i kraft af sin erfaring et godt netværk i branchen og forventer at det kommer ham til gode:

- Jeg kender mange mennesker i branchen - og de ved, hvad jeg står for. Mit mål er at blive en af Danmarks førende rådgivningsvirksomheder inden for automatisering. Det sker, hvis jeg kan leve op til min forventning om at få mange gode langvarige relationer til mine kunder og blive deres foretrukne samarbejdspartner.

Fakta om LT Automation:

Bestyrelsen består af:
- Cand.oecon Helge Raaen Thomsen (formand)
Finn Skotlander
Direktør Lasse Thomsen

Fakta om Lasse Thomsen

Født 1972
Uddannet maskintekniker i 1993 og har løbende uddannet sig inden for ledelse, salgsteknik, præsentation og kommunikation.
Kommer fra en stilling som salgschef hos Migatronic Automation, hvor han har været ansat siden 1999.

Kontaktperson
Lasse ThomsenLasse Thomsen

Direktør

LT Automation

M: 2195 8880

LOADEMAIL[lth]DOMAIN[lt-automation.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere