• Danish
  • English

Seneste nyheder

Balluff Track and Trace System

05-01-2010
Balluff's Track and Trace system er i første omgang udviklet til frugtavl, men kan nemt tilpasses til andre formål. Med multi read og 6 meters læse afstand er der nu mange flere Track and Trace opgaver der kan løses med BIS U.

Af Balluff A/S

Systemet er bygget op omkring RFID tags, der er microchip-baserede labels. Disse tags bruges til identificering via radiobølger, hvorved beholdere scannes ind og ud af lageret. Fordelen ved RFID tags frem for de mere traditionelle stregkoder, er først og fremmest, at vand, olie, støv, sollys, vejr og vind ikke kan ødelægge dem, og derved påvirke læsningen.

Derudover betyder det ikke noget, hvordan de vender. De anvendte tags er uden batterier, så der er ingen vedligeholdelse. Når RFID tags først er placeret, skal der ikke gøres mere. RFID tags aktiveres af energien fra radiosignalet og samtidig kan læsningen foretages på en afstand på op til 6 meter.

Læs mere om Balluff Track and Trace System

Læs mere om BIS U

Yderligere information

Kontakt Balluff A/S
Allan Mogensen
Product Manager
Åbogade 15
8200 Århus
T +45 7023 4929
allan.mogensen@balluff.dk

Læs mere om Balluff A/S på www.balluff.dk

Oprettet: 05.01.2010

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere