• Danish
  • English

Seneste nyheder

CareNet har nu flere end 50 medlemmer

28-01-2010
Med begyndelsen af det nye år og det nye årti har CareNet rundet det skarpe hjørne på 50 medlemmer med fem nye medlemmers indtræden i netværket for brugere af velfærdsteknologi.

Af Center for Robotteknologi ved Teknologisk Institut

Professionshøjskolen University College Lillebælt tilbyder en række videregående uddannelser, og de studerende på flere af dem – for eksempel ergoterapeut, fysioterapeut og sygeplejerske – har en naturlig interesse i velfærdsteknologi som en del af den fremtid, de kommer til at virke i.

Næstved Kommune er involveret i flere projekter, hvor kommunens ældre og medarbejdere i kommunen i fællesskab tester velfærdsteknologier i ældreplejen. Blandt andet har Næstved Kommune i et projekt under Erhvervs- og Byggestyrelsen testet støvsugerrobotter i ældres hjem.

Fra Professionshøjskolen Metropol deltager videncentret TechnaScience, der primært arbejder med projekter indenfor sundheds- og velfærdsteknologi med inddragelse af studerende og undervisere på Metropol.

Søndersø Bo- og Rehabiliteringscenter går ind i netværket blandt andet med det fokus at "fremtidssikre" centret med det nyeste inden for velfærdsteknologiske hjælpemidler ved en forestående renovering af centrets bygninger og muligvis nybyggeri.

Ropox A/S arbejder blandet andet med at udvikle funktionelle hjælpemidler, der indgår optimalt i boligens indretning og bidrager til, at brugerne oplever, at de har et værdigt og velfungerende liv.

Med de fem nye virksomheder har CareNet nu i alt 54 medlemmer.

Yderligere information

Kontakt Center for Robotteknologi ved Teknologisk Institut
Jørgen Løkkegaard
T +45 7220 2170
jorgen.lokkegaard@teknologisk.dk

Læs mere om Teknologisk Institut på www.teknologisk.dk

Oprettet: 28.01.2010

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere