• Danish
  • English

Seneste nyheder

FANUC Robotics godkendt til LT-Automations professionelle netværk

30-03-2011
LT-Automation rådgiver virksomheder om automatiseringsprocesser og indførelse af robotteknologi. Virksomheden har etableret et professionelt netværk, hvor flere parter kan samarbejde om at give kunderne de mest optimale automatiseringsløsninger.

Af: LT-Automation A/S

Virksomhederne i det professionelle netværk er nøje udvalgt blandt mange på markedet for at sikre en høj kvalitet. FANUC Robotics Nordic er nyeste medlem af LT-Automations professionelle netværk.

Dennis Librell, FANUC Robotics Nordic siger:

p>- Vi er meget stolte af at blive en del af LT - Automations professionelle netværk - vi ser store muligheder i dette sammenarbejde i fremtiden. Det vil styrke vores position som førende robotleverandør i Skandinavien.

FANUC Robotics producerer 3000 robotter om måneden

FANUC Robotics er et japansk selskab og en af verdens største producenter af robotter. De 7000 ansatte i Fanuc Robotics er med til at udvikle og producere ca. 3.000 robotter om måneden, som anvendes inden for en bred vifte af industrivirksomheder over hele verden.

Fanuc Robotics har netop lanceret den nye robot: M-3iA. Den vejer kun 6 kg. og egner sig især til højhastigheds montage inden for fødevarebranchen. Robotten findes i to forskellige modeller med 4 eller 6 akser. Modellen med 6 akser kan håndtere emner på 6 kg. og ved hjælp af dens indbyggede visionssystem kan den finde ud af, hvordan emnerne skal vende, når den har "plukket" dem. Dette gør den ideel til fødevarebranchen, hvor der er store krav til hastigheden på robotten og outputtet på selve løsningen. M-3iA/6S med 4 akser har en cyklustid (picks i minuttet) på hele 0.3 sek.

Et netværk, der bruges aktivt

Hos LT-Automation tror man på vækst og viden gennem netværk og arbejder derfor hele tiden på at opbygge et endnu stærkere netværk. Gennem det professionelle netværk har medlemmerne adgang til stor viden og knowhow inden for automatisering og implementering af robotteknologi til stor glæde for kunderne.

Direktør Lasse Thomsen LT Automation siger;

- Ved at have Fanuc Robotics som er en af verdens største producent af robotter i vores netværk, kan vi tilbyde vores kunder, en bred vifte af robotter og rådgivning inden for automatisering med robotteknologi.

Kontaktperson
Lasse ThomsenLasse Thomsen

Direktør

LT-Automation

M +45 2195 8880

LOADEMAIL[lth]DOMAIN[lt-automation.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere