• Danish
  • English

Seneste nyheder

Inropa leverer tre softwaresystemer til Tyskland

03-02-2011
Det Danske ingeniørfirma Inropa, som i en årrække har leveret offline programmeringssystemer til industrirobotter, har netop leveret tre softwaresystemer til et større projekt hos Magna i Tyskland.

Af: Inropa A/S

20110203_inropaSystemerne leveres i underleverance til en tysk samarbejdspartner, LacTec, der i samme projekt leverer 18 malerobotter samt udstyr til lakering af komponenter til forskellige bilmodeller.

Ordren til denne leverance kom efter et tæt forløb, hvor forskellige systemer til robotprogrammering blev evalueret med hensyn til pris, fleksibilitet og anvendelighed for operatører uden lang videregående uddannelse. Inropa vandt primært ordren på grund af systemets fleksibilitet og brugervenlighed for almindelige brugere.

Opgaven har ikke været en standardopgave. Tværtimod har særdeles høje krav fra kunden nødvendiggjort en del videreudvikling på det eksisterende produkt. Projektet er netop færdiggjort og afleveret, og det forventes at starte med produktion i efteråret.

Inropa har tidligere leveret til VW, Bentley og Voest Alpine Polynorm, men vil med de sidste forbedringer af softwaren forsøge at opruste yderligere på det tyske marked, og gerne mod underleverandører til bilindustrien.

Læs mere om Inropa på www.inropa.com

Kontaktperson
Henrik John AndersenHenrik John Andersen

CEO, Ph.d.

Inropa A/S

M +45 2332 2047

LOADEMAIL[henrik]DOMAIN[inropa.com]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere