• Danish
  • English

Seneste nyheder

Internt rejsegilde hos Grabow Systems A/S

10-05-2010
Horsens virksomheden Grabow Systems A/S åbnede i starten af maj deres nybyggede interne robotcenter der blandt andet skal bruges til kundetests samt robotkurser.

Af Grabow Systems A/S

Grabow Systems har i mange år været kendt for deres konstruktion og fremstilling af specialmaskiner - men vil nu med det nye tiltag en gang for alle slå fast at de også er en robotvirksomhed.

- Vores store styrke er vores evne til at konstruere specialmaksiner og specialudstyr og kombinere disse med industrirobotter således at man får det maksimale ud af begge dele, fortæller administrerende direktør Frank Mikkelsen og fortsætter:

- Vores medarbejdere arbejder som et team på tværs af faggrupperne således at vi kan levere integrerede turn-key projekter - og dette samarbejde højner niveauet på vores løsninger.

Åbningsdagen blev fejret som et rigtigt rejsegilde med hotdogs og specialdesignet kage leveret at Tine Dall.

Grabow Systems A/S har lige vundet to store ordrer, så der er liv på virksomheden.

- Vi er glade for den øgede aktivitet og vi føler at der generelt i branchen er ved at komme gang i hjulene. Vi må dog ikke hvile på laurbærrene - vi skal stadig ud og kæmpe for flere ordre, siger Frank Mikkelsen.

Grabow Systems A/S levere specialmaskiner, robotsystemer, pakkemakiner samt bånd og baner. Virksomheden har eksisteret over 20 år ejes i dag af Frank Mikkelsen, Mogens Stærk-Nielsen og Brian Mølgaard som også udgør ledelsen i virksomheden.

Yderligere information

Kontakt Grabow Systems A/S
Frank Mikkelsen
T +45 7560 1881
[email protected]

Læs mere om Grabow Systems A/S på www.grabow.dkOprettet: 10.05.2010

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere