• Danish
  • English

Seneste nyheder

LT-Automation udvider netværket med AVN Automation A/S

12-08-2011
AVN Automation A/S er nyeste medlem af LT-Automations professionelle netværk.

Af: LT Automation A/S

Direktør Lars Christensen, AVN Automation A/S, siger:

- Kunderne får flere muligheder for rådgivning omkring automatisering af deres produktion i Danmark, hvilket aldrig hare været mere vigtig for dansk industri end på nuværende tidspunkt.

Et netværk, der bruges aktivt

Hos LT-Automation tror man på vækst og viden gennem netværk og arbejder derfor hele tiden på at opbygge et endnu stærkere netværk. Gennem det professionelle netværk har medlemmerne adgang til stor viden og knowhow inden for automatisering og implementering af robotteknologi til stor glæde for kunderne.

Direktør Lasse Thomsen LT Automation siger:

- Vi oplever en større efterspørgsel fra medicinal- og fødevareindustrien efter uvildig rådgivning omkring robotter til sterile miljøer, hvor der stilles store krav til rengøring. Derfor har LT-Automation været på udkig efter en professionel partner, der kan supplere med omfattende knowhow inden for dette område. AVN Automation leverer små og mellemstore DENSO robotter. Og netop DENSO robotter er perfekt inden for dette område.

Robotten VP-G2 har specielle pakninger og en overflade, som er modstandsdygtig over for rengøring med brintoverilte (H2O2). Robotten har klassificering Clean Room Class P100, og den overholder kravene i den farmaceutiske industris regulativ GMP samt har IPA certifikater.

Lasse Thomsen fortsætter:

- Vores virksomheders profiler passer godt sammen. Vi kan supplere hinanden, hvilket kommer vores kunder til gode, når vi skal hjælpe dem gennem automatiseringsprocessen.

Læs mere om LT Automation på www.lt-automation.dk

Kontaktperson
Lasse ThomsenLasse Thomsen

Direktør

LT Automation A/S

M +45 2195 8880

LOADEMAIL[lth]DOMAIN[lt-automation.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere