• Danish
  • English

Seneste nyheder

LT-Automation udvider netværket med MOTOMAN

23-05-2011
MOTOMAN er nyeste medlem af LT-Automations professionelle netværk. Virksomhederne i det professionelle netværk er nøje udvalgt blandt mange på markedet for at sikre en høj kvalitet

20110530_motomanJesper Gandrup, MOTOMAN, siger:
- Vi er glade for, at LT-Automation giver mulighed for, at en uvildig ser os i kortene, og sammenligner vores løsninger, supportpakke og prisniveau med vores kollegers. Vi er overbeviste om, at det i det fleste tilfælde vil betyde en bedre løsning for slutbrugeren, og vi gør vores bedste hver dag for at levere varen.

220.000 robotter installeret på verdensplan

MOTOMAN er blandt verdens førende robotproducenter med mere end 220.000 robotter installeret på verdensplan.
MOTOMAN leverer et bredt udvalg af robotter, inkl. applikationsdedikerede robotter til svejsning, palletering, håndtering, lakering og renrum, såvel som nøglefærdige svejsesystemer med den højest mulige kvalitet.

MOTOMAN leverer robotløsninger til stort set alle industrier og applikationer, inkl. lysbuesvejsning, montage, maling, dispensering, skæring, materialehåndtering, emballering, palletering, afglatning, polering og punktsvejsning.

MOTOMAN er japansk ejet, men har afdeling i Danmark, som rummer både support, service, reservedele og kursusvirksomhed. MOTOMAN Danmark ligger centralt placeret lige ved E45, 10 km nord for Vejle.

Et netværk, der bruges aktivt

Hos LT-Automation tror man på vækst og viden gennem netværk og arbejder derfor hele tiden på at opbygge et endnu stærkere netværk. Gennem det professionelle netværk har medlemmerne adgang til stor viden og knowhow inden for automatisering og implementering af robotteknologi til stor glæde for kunderne.

Direktør Lasse Thomsen LT Automation siger:
- Vi oplever en større efterspørgsel i markedet efter uvildig rådgivning omkring robotter, der kan noget ekstraordinært. Derfor er det helt naturligt, at vi vælger at samarbejde med MOTOMAN. Som jeg ser det revolutionerede MOTOMAN eksempelvis robotmarkedet, da de præsenterede den 15-aksede dobbeltarm-robot SDA10D. Den har ekstraordinær bevægelsesfrihed og ligner nærmest et menneske i dens bevægelser.

Lasse Thomsen fortsætter:
- Vores virksomheders profiler passer godt sammen. Vi kan supplere hinanden, hvilket kommer vores kunder til gode, når vi skal hjælpe dem gennem automatiseringsprocessen.

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere