• Danish
  • English

Seneste nyheder

LT Automation: Vi bruger vores netværk aktivt

17-05-2011
Potentialet i at have et godt netværk er kæmpestort. Personlige og professionelle relationer er et af de bedste og mest effektive redskaber til at skabe vækst i enhver virksomhed.

Kilde: LT Automation

Hos os har netværk også stor værdi for vores kunder. Vi har etableret et professionelt netværk, så vi altid kan finde de bedste løsninger på markedet. Til glæde for kunden, os og vores netværk.

Vi bruger vores netværk aktivt

I LT Automation tror vi på vækst og viden gennem netværk. Derfor arbejder vi hele tiden på at opbygge et endnu stærkere netværk. Gennem vores professionelle netværk har vi adgang til stor viden og know-how, inden for automatisering og implementering af robotteknologi.

Vi er bindeleddet mellem vores kunder og vores professionelle netværk

Vi bruger helt konkret vores netværk, når vi udbyder automatiseringsløsninger på vegne af vores kunder. Virksomhederne i vores professionelle netværk får tilbudt udbudsmateriale, når det vurderes relevant. Det betyder, at vores kunde får et bredt og varieret udvalg af kvalitetsløsninger at vælge imellem. Den leverandør, som kan tilbyde vores kunde den bedste løsning til den rette pris, får som udgangspunkt opgaven, men i sidste ende er det altid vores kunde, der bestemmer.

Virksomhederne i vores netværk er nøje udvalgt

Vi opstiller store krav til os selv og virksomhederne i vores netværk. Vi håndplukker de bedste virksomheder og opbygger et langvarigt forhold til dem. Virksomhederne i vores professionelle netværk er nøje udvalgt blandt mange på markedet. Vi ønsker at arbejde sammen med de allerbedste inden for vores felt for at sikre en høj kvalitet i vores leverancer. Derfor har vi altid fokus på, om virksomhederne i vores netværk lever op til vores krav om kvalitet. Kvalitet betyder for os, at virksomhederne er loyale, har de rette kompetencer, er fleksible og troværdige.

Den teknologiske udvikling er hastig, og det er vigtigt at virksomhederne i vores netværk hele tiden er orienteret om den seneste udvikling. Vi er altid i bevægelse for at finde de rette løsninger til kunderne.

Uvildig rådgivning og et uafhængigt netværk

Det er vigtig at understrege, at der ingen skjulte økonomiske interesser er mellem LT Automation og vores professionelle netværk. På den måde kan du som kunde altid være 100 % sikker på professionel uvildig rådgivning og at vores sammensætning af netværk baserer sig på kvalitet og ikke økonomi.

Læs mere om LT Automation på www.lt-automation.dk

Kontaktperson
Lasse ThomsenLasse Thomsen

Direktør

LT Automation

T +45 2195 8880

LOADEMAIL[lth]DOMAIN[lt-automation.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere