• Danish
  • English

Seneste nyheder

Migatronic Automation er nu ISO 9001 certificeret

24-05-2010
Migatronic Automation A/S, som har hovedsæde i Aabybro, har netop fået overrakt det formelle bevis på, at virksomheden nu er ISO 9001 certificeret. Migatronic Automation, som fremstiller svejserobotanlæg og automater til metalindustrien, er den første af sin art i Danmark, der modtager det fornemme bevis.

Af Migatronic Automation A/S

Overrækkelsen af ISO 9001 certifikatet fandt sted i virksomhedens kantine og blev overdraget af Lead Auditor Uffe Pilgaard fra Det Norske Veritas, som lykønskede adm. direktør Kim H. Kallestrup med beviset.

Forud for overrækkelsen fortalte kvalitetschef Niels Lønstrup om hele forløbet i kvalitetsprocessen og roste i den forbindelse samtlige medarbejdere, som havde gjort en stor indsats for at få certifikatet i hus.

Det var en synligt stolt Kim Kallestrup, der tog imod det indrammede kvalitetscertifikat.

- Kvalitetsbeviset har været længe undervejs. Faktisk er det 2 år siden, idéen i første omgang blev fostret. Men det tog for alvor fart sidste sommer, da Niels Lønstrup blev udpeget til at være tovholder, forklarede adm. direktør Kim Kallestrup og fortsatte:

- I Migatronic Automation er det ikke kun kvaliteten i svejserobotanlæggene og automaterne, der fokuseres på; men hele forløbet fra idé til den endelig aflevering hos kunden. Og da flere af vore store kunder i nogle år har efterspurgt en ISO 9001 certificering, var det et helt naturligt led i udviklingen af vores virksomhed samt kunderelationer.


Yderligere information

Migatronic Automation A/S
Kim H. Kallestrup
Direktør
T 9696 2700

Læs mere om Migatronic Automation A/S på www.migatronic-automation.dk

Oprettet: 24.05.2010

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere