• Danish
  • English

Seneste nyheder

Ny adm. direktør i Scape Technologies

15-12-2010
Søren Bøving-Andersen er pr. 1. december 2010 ansat som administrerende direktør for innovationsvirksomheden Scape Technologies A/S.

Scape Technologies udvikler og sælger fleksible og automatiserede bin-picking systemer til  produktions- og fremstillingsvirksomheder. Selskabets kernekompetence ligger indenfor området avanceret 3D vision-teknologi samt den tekniske implementering af dette i produktionen.

Det prisbelønnede og patenterede SCAPE Bin-Picker system gør det muligt for robotter at finde og gribe emner, der ligger tilfældigt i paller og kasser. Systemet øger produktiviteten og reducerer samtidigt ensidigt gentaget arbejde (EGA), der inkluderer fysisk hårde og monotone arbejds-processer, som er sundhedsskadelige.

"Vi har nu de første succesfulde kundeinstallationer i gang", udtaler bestyrelsesformand Jesper Haugaard. "Med Søren Bøvings stærke ledelsesmæssige og kommercielle erfaring fra en række succesfulde internationale it-virksomheder er Scape Technologies nu for alvor klar til at erobre markedet for avancerede bin-picking systemer."

Med støtte fra Højteknologifonden deltager Scape Technologies desuden et 3-års innovations teknologiprojekt, der skal skabe næste generations 'Plug-and-Produce' Bin-Picker robot, som vil øge produktiviteten og fjerne omkostningstunge ensidigt gentagende håndteringsopgaver fra moderne produktion.

Søren Bøving-Andersen kommer fra en stilling som salgsdirektør hos softwareudvikleren Giritech og har tidligere været nordisk direktør for bl.a. Siebel Systems og har en bred ledelsesmæssig erfaring fra it- og softwarebranchen.

Scape Technologies, der er ejet primært af NOVI  arbejder tæt sammen med internationale  partnere  for at levere state-of-the-art bin-picking robotter til industrien og forventer en stærk vækst i de kommende år.

Kontaktperson
Søren Bøving-AndersenSøren Bøving-Andersen

Adm. direktør

Scape Technologies A/S

M +45 2128 1128

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere