• Danish
  • English

Seneste nyheder

Ny VW ordre til Migatronic Automation

03-08-2010
Danske Migatronic Automation A/S har netop hentet endnu en ordre i millionklassen hos den tyske bilproducent VW. I lighed med tidligere er der tale om svejserobotanlæg til fremstilling af bilsæder.

Af Migatronic Automation A/S

VW oplever p.t. fornyet vækst, bl.a. på basis af den nye bilmodel Passat CC, og det har ved årsskiftet ført til en fremrykning af leverancen af svejserobotanlæg fra nordjyske Migatronic Automation - et datterselskab i Migatronic koncernen.

- Det er en tillidserklæring, at VW endnu engang har valgt Migatronic Automation som leverandør, og det er vi naturligvis stolte over, udtaler adm. direktør Kim H. Kallestrup, og fortsætter.

- Ordren giver grund til en vis optimisme i et ellers svært marked og sikrer beskæftigelsen et godt stykke ud i fremtiden.

Ordren gennemføres i et tæt samarbejde med en tysk partner og er på et to-cifret millionbeløb til levering i 1. halvår 2010. Samarbejdet med VW startede tilbage i 2002, og den samlede leverance finder sted hos VW's sædeproducent Sitech, der har produktion nær Polkowice i den sydlige del af Polen. Den oprindelige ordre indeholdt bl.a. 75 svejserobotter og et større antal svejsemaskiner fra Migatronic.

- Tillægsordren er udviklet i et tæt samarbejde med kunden, som stiller store krav til fleksibilitet. Derfor er sæderne er opbygget i et modulkoncept, der muliggør anvendelse på tværs af bilmodellerne i VW Koncernen, som bl.a. tæller Skoda, Seat, Audi, VW og Bentley, forklarer Kim H. Kallestrup, som også ser gode muligheder indenfor forretningsområdet fremover.Et større antal svejserobotanlæg svarende til dette skal i løbet af foråret leveres til den tyske bilproducent VW.

Yderligere information

Migatronic Automation A/S
Dorthe R. Delfs
T 9696 2700
DRD@migatronic-automation.dk

Læs mere om Migatronic Automation A/S på www.migatronic-automation.dk

Oprettet: 12.02.2010

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere