• Danish
  • English

Seneste nyheder

RobotLab: High Performance Teams

28-04-2011
Når man arbejder med robotter, står man ofte overfor mange komplekse problemer, som kræver et tværgående fagligt samarbejde.

Kilde: RobotLab ApS

20110428_robotlabNår man arbejder med robotter, står man ofte overfor mange komplekse problemer, som kræver et tværgående fagligt samarbejde. Et komplekst problem er kendetegnet ved, at der både på input-/parametersiden og løsningssiden er N rigtige svar. Det komplekse problem skal gøres til en bevidst proces, hvilket sker ved at inddele det i mindre faser og iterativt analysere og forstå dets kerne. Man skal med andre ord være opmærksom på, at svaret på en potentiel løsning på et komplekst problem, kan findes på begge sider af lighedstegnet.

RobotLab har udviklet et nyt koncept, som på en unik måde formår at være katalysator til High Performance Teams: Når man bruger hinandens styrker målrettet og gør det at løse komplekse problemer til en bevidst proces, har man et godt fundament til at nå målet om at skabe et High Performance Team. Hvad skal man være opmærksom på, når man skal finde ens egne og teamets styrker? At vi alle har tankepræferencer, når vi står overfor udfordringer. Derfor bruger RobotLab et værktøj til at indkredse alle workshopdeltageres tankepræferencer, som dermed er med til at sikre, at teamet bruger alle deltageres styrker bedst muligt.

Hvis du er blevet mere nysgerrig på RobotLabs nyeste produkt, er du velkommen til at kontakte Lars Ringe og eventuelt rekvirere vores nyligt udarbejdede whitepaper til IASP konferencen (International Association for Science Parks).

Læs mere om RobotLab på www.robotlab.dk

Kontaktperson
Lars RingeLars Ringe

Founder

RobotLab ApS

T +45 28251028

LOADEMAIL[Lars.Ringe]DOMAIN[RobotLab.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere