• Danish
  • English

Seneste nyheder

Scape Technologies i bin-picking projekt med Volvo

26-05-2011
Under overskriften ’Flexible Manufacturing by Lean Automation’ har en række svenske projektpartnere igangsat projektet FLEXLEAN, der har til hensigt at skabe et fysisk miljø for udvikling, test og demonstration af forskellige aspekter af omkostningseffektiv automatisering.

Kilde: Scape Technologies

Scape Technologies A/S deltager i projektet via sin svenske samarbejdspartner AH Automation med Scape's unikke standardiserede løsning til bin-picking, som vinder stærkt frem i bilindustrien.

Øvrige deltagere i projektet er Innovatum AB, Högskolan Väst, Saab Automobile AB, Trilogiq, LEAX Group, AB Volvo og KUKA Nordic AB.

Den svenske bilindustri står foran store udfordringer når det gælder omstilling til mere miljøvenlige drivmidler som el, hybrid, gas og/eller brændselsceller. Det påvirker produktionssystemerne og produktionsteknikken, som skal gøres klar til hurtig omstilling til nye produkter, hvilket kræver nytænkning omkring fleksibiliteten af automationssystemer.

SCAPE løsningerne indgår i en sammenhæng, hvor resultaterne fra FLEXLEAN projektet skal sikre, at automatiseret produktion sker i enkle og omstillingsparate celler baseret på robuste teknikker, som kan konfigureres efter behov. Hvilket netop er en af grundidéerne bag Scape Technologies' standardløsninger for bin-picking.

Scape Technologies forventer, at projektet vil danne grundlag for yderligere udbredelse af bin-picking løsningen i bilindustrien, men projektet har også til formål at fremme automatiseringen blandt små og mellemstore virksomheder i Sverige.

Kontaktperson
Søren Bøving Søren Bøving

Adm. direktør

Scape Technologies

T +45 2128 1128

LOADEMAIL[sb]DOMAIN[scapetechnologies.com]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere