• Danish
  • English

Seneste nyheder

Universal Robots indgår i netværk med LT-Automation

10-03-2011
Universal Robots og LT-Automation ved hver især noget om robotter, og den viden vil de gerne dele ud af. Universal Robots udvikler robotter, og LT-Automation rådgiver sine kunder i automatiseringsløsninger og især robotteknologi

20110310_ltautomationAf: LT Automation

LT-Automation har etableret et professionelt netværk, hvor flere virksomheder kan samarbejde om at give kunderne de mest optimale automatiseringsløsninger. Virksomhederne i det professionelle netværk er nøje udvalgt blandt mange på markedet for at sikre en høj kvalitet.

Direktør Lasse Thomsen LT Automation siger:
- Med Universal Robots i vores netværk har vi mulighed for at rådgive og hjælpe flere danske virksomheder, således de kan bevare konkurrenceevnen og bevare produktionen i Danmark.

Et netværk, der bruges aktivt

I LT Automation tror man på vækst og viden gennem netværk og arbejder derfor hele tiden på at opbygge et endnu stærkere netværk. Gennem det professionelle netværk har medlemmerne adgang til stor viden og knowhow inden for automatisering og implementering af robotteknologi til stor glæde for kunderne.

Danske robotter

Universal Robots er en dansk robotvirksomhed, der udvikler og sælger robotarme, der let og enkelt kan automatisere og effektivisere kedelige, monotone og opslidende processer i industrien. Robotten hurtigt omstilles til andre opgaver, og dermed matcher den i høj grad de fleste behov i danske industri- og produktionsvirksomheder.

Universal Robots robotter indgår i produktionen fra dag ét

Med en vægt på knap 18 kilo kan Universal Robots robotarm let flyttes rundt, og den brugervenlige software gør det nemt for medarbejderne selv at omstille robotten til nye opgaver. Universal Robots har udviklet robotten ud fra den tanke, at den skal skabe værdi så hurtigt som muligt. Derfor kan den indgå i produktionen fra dag et - uden besværlig opstilling eller installation! Med den medfølgende brugervenlige software kan robotarmen være i drift på få minutter. Universal Robots robotarm må i henhold til gældende regler være i drift uden afskærmning.

Salgschef Thomas Visti fra Universal Robots siger:
- Vi glæder os til at samarbejde med LT Automation om at optimere produktionen i endnu flere danske produktionsvirksomheder. Slutbrugerne vil få en værdifuld rådgivning i automation baseret på LT Automations 15 års erfaring med området, samtidig med, at de vil få løsninger, der hurtigt tjener sig selv hjem, fordi de er baseret på Universal Robots' fleksible, prisgunstige robotter.

Kontaktperson
Lasse ThomsenLasse Thomsen

Direktør

LT-Automation

M +45 2195 8880

LOADEMAIL[lth]DOMAIN[lt-automation.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere