• Danish
  • English

Seneste nyheder

Valk Welding og A.H. International intensiverer samarbejde

22-06-2011
Svejserobotintegratoren Valk Welding DK A\S (Nørre Aaby) og A.H. International (Kolding) bekendtgjorde i begyndelsen af året deres samarbejde inden for salg og service af svejserobotsystemer på det danske marked. Takket være samarbejdet er i mellemtiden de første svejserobotinstallationer blevet solgt til danske virksomheder. Efter de første succesfulde salgsresultater, har de to selskaber besluttet at intensivere samarbejdet yderligere.

Kilde: Valk Welding A/S

Heraf følger, at A.H. International nu også vil stå for salg og levering af svejsetråd, (reserve)dele samt udstyr og materialer til svejseartikler. Hermed tilsigter de to partnere en hurtigere levering af (reserve)dele til de danske kunder. Således kan A.H.I. fra nu af levere samtlige Valk Weldings produkter såsom Valk Welding svejsetråd, svejsebrændere og det tilhørende udstyr og materialer, Speedglass svejsehjelme samt Wire Wizard trådfremføringsprodukter.

Valk Welding DK A\S skal fokusere mere på teknisk support, demonstrationer af svejserobotinstallationer og vejledning/rådgivning om de leverede robotinstallationer.

Medarbejderne hos A.H.I. har gennemgået en intensiv træning i Valk Weldings hovedkontor i Holland ikke kun for at forbedre logistikken, men også for at løfte deres viden om produkter og processer op på Valk Welding-niveau. På grund af den øgede viden og et større produktforråd i Danmark er Valk Welding og A.H.I. overbeviste om at kunne tilbyde virksomheder i den metalforarbejdende industri en mere effektiv og fyldestgørende service og levering end det hidtil har været sædvanligt på det danske marked.

De første ordrer på levering af svejserobotinstallationer baseret på dette samarbejde er i mellemtiden blevet leveret, bl.a. en svejserobotinstallation til TRECO A\S i Ålestrup. Også i det her tilfælde påtager A.H.I. sig leveringen af forbrugs- og slitagedele.

På grund af samarbejdet med A.H.I. forventer Valk Welding i de næste år yderligere at kunne udvide sin markedsandel på det danske marked. På nuværende tidspunkt er et antal nye produkter i slutfasen.

Læs mere om Valk Welding

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere