• Danish
  • English

Seneste nyheder

Bag om den succesfulde implementering af robotter

11-05-2004
Robotter skaber resultater... ”Vel gør de ej - det er menneskerne bag, som skaber resultaterne” var den klare udmelding fra en af indlægsholderne på den netop afholdte konference Robotter skaber resultater – bag om den succesfulde implementering af robotter på Syddansk Universitet i Odense.

70 repræsentanter fra et bredt udsnit af dansk industri, blev over to dage præsenteret for et udvalg af de udfordringer, som ligger i at automatisere danske produktionsvirksomheder. Fleksibilitet i både udstyr og personale er vigtige parametre for en succesfuld implementering af robotter. Jo større krav til fleksibilitet, jo mere komplekse bliver løsningerne og jo bedre skal man forberede sig og sine leverandører, hvis ikke automationsprojekterne skal trække ud eller helt kuldsejle. Har man derimod forberedt sig godt, er der også bedre og bedre muligheder for at opnå løsninger, der giver bedre kvalitet, bedre arbejdsmiljø og ikke mindst øget konkurrenceevne.

Førstedagen af konferencen blev afsluttet med en projektcafé på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet, hvor deltagerne fik lejlighed til at stifte bekendtskab med en række forskningsprojekter, der vil komme til at kendetegne morgendagens teknologi.

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere