• Danish
  • English

Seneste nyheder

RoboCluster på rundtur i gartnerierhvervet

06-08-2004
En gruppe repræsentanter fra RoboCluster var d. 24 - 26. maj på en spændende rundtur i det fynske gartnerierhverv. Besøgene var arrangeret i fællesskab med DEG GreenTeam, og havde til formål at belyse nogen af de produktionstekniske muligheder og udfordringer, gartnerierhvervet står over for i dag.

 

Af Michael W. Rasmussen

På rundturen i gartnerierhvervet nåede vi rundt til 10 forskellige gartnerier, og der var stor variation i både produkter og produktionsforhold. Vi besøgte således gartnerier fra under 10.000 m² og op til 100.000 m². Der blev produceret på jorden, på rulleborde, på mobilborde og i render, og vi så alt fra manuel plukning af agurker og tomater til automatisk prikling og pakning af potteplanter.

RoboCluster vil efterfølgende, i samarbejde med DEG GreenTeam og UdviklingsCenter Aarslev, lave en prioriteret liste over indsatsområder, hvor RoboCluster kan bidrage med sine kompetencer inden for robot- og automationsteknologi. Med udgangspunkt i denne liste vil der blive arbejdet på at etablere en række fælles projekter.

For yderligere information kontakt Michael W. Rasmussen, tlf. 6550 3903 eller mwr@robocluster.dk.

Se billedrapportage fra rundturen... - pdf.fil (677 KB)

 

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere