• Danish
  • English

Seneste nyheder

Afskedsreception - professor søger nye veje

27-09-2005
Professor John W. Perram afholdt afskedsreception på Mærsk Instituttet den 23. september efter 30 år ved Syddansk Universitet. Mange tidligere og nuværende kolleger og samarbejdspartnere mødte op for at tage afsked med John, der om nogen har været manden bag de initiativer, som har sendt Fyn i front med robotudviklingen. John Perram fortsætter som "visiting professor" ved University of New South Wales i Sydney, Australien.

Efter 30 år som professor ved Syddansk Universitet, har John W. Perram besluttet sig for at gå på pension fra årsskriftet 2005/2006. Han slipper dog ikke forskningsmiljøet helt, da han som noget nyt fortsætter som ”visiting professor” ved University of New South Wales i Sydney, Australien.

Da John flytter allerede fra 1. oktober, blev der afholdt afskedsreception på Mærsk Instituttet fredag den 23. september. Mange tidligere og nuværende kolleger og samarbejdspartnere mødte op for at tage afsked med John, der om nogen har været manden bag de initiativer, som har sendt Fyn i front med robotudviklingen.

RoboCluster siger tak for indsatsen og ønsker John held og lykke med sin nye tilværelse ”down under”.

 

 

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere