• Danish
  • English

Seneste nyheder

FIRST LEGO League

14-12-2005
Lørdag den 12. november blev robotkonferencen FIRST LEGO League afholdt på Naturgas Fyn i Odense. RoboCluster var med som partner og sponserede præmier til de vindende hold.

FIRST LEGO League er en verdensomspændende robotkonkurrence, hvor børn i alderen 10-16 år holdvis bygger og programmerer deres egne LEGO-robotter. Der var i år opstillet 12 hold til konkurrencen på Fyn, og alle hold havde forud haft 8 ugers forberedelse. Deltagerne konkurrerede dels om point på en robotbane, dels skulle de fremlægge en teoretisk præsentation, omhandlende årets tema ”Ocean Odyssey” og en teknisk præsentation, omhandlende hvilke sensorer og motorer de havde valgt til deres robot.

Alle deltagere ved åretes FIRST LEGO League fik overrakt en medalje, og der blev uddelt trofæer i 6 kategorier. Den samlede vinder, som overordnet var bedst i alle kategorier, gik videre til den skandinaviske finale, der afvikles i Trondheim i Norge. Vinderen af den skandinaviske finale får mulighed for at deltage i De Åbne Europæiske mesterskaber i Eindhoven i Holland, mens verdensmesterskabet afvikles i Atlanta Dome i Atlanta, USA.

Læs mere på www.hjernekraft.org

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere