• Danish
  • English

Seneste nyheder

Iværksætteri og gode ideer

05-04-2005
Skandinaviens største industrimesse ”HI Industri 2005” afholder opfinder- og idékonkurrence med fokus på iværksætteri og gode ideer. Konkurrencen er for professionelle og private opfindere samt virksomheder med nye opfindelser og ideer.

Formålet med konkurrencen er at fremme kreativiteten og opfindsomheden blandt opfindere og virksomheder, og medvirke til udvikling af helt nye produkter, processer, koncepter eller forbedringer af eksisterende.

Dommerkomitéen består af personer fra Patrade A/S, Shas. Hude A/S, Holme Patent A/S Patent- og Varemærkestyrelsen, Plougmann & Vingtoft A/S, Larsen & Birkholm og Opfindelse & Kreativitet – Teknologisk Institut. De indsendte opfindelser og ideer bliver vurderet ud fra teknologiske perspektiver og markedsmæssige muligheder. Der bliver desuden lagt vægt på kreativitet, nyhedsværdi og klar og tydelig projektbeskrivelse.

Konkurrencen løber frem til d. 27. maj 2005. Offentliggørelsen af vinderen (1. til 3. plads) og præmieoverrækkelsen finder sted på industrimessen d. 6. – 9. september 2005 i Messecenter Herning. Konkurrencen er arrangeret i samarbejde mellem ErhvervsService i Danmark og Messecenter Herning.

Flere oplysninger om konkurrencen her… (pdf.fil 676KB)

Svarskema til opfinder- og idékonkurrence her… (pdf.fil 53 KB)

Læs mere om HI Industri 2005 her…

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere