• Danish
  • English

Seneste nyheder

Præsentation af AgroBots

27-05-2005
AgroBots-projektet og de første resultater præsenteres på Innovation Labs udstilling ”Jordforbindelse”, som åbnes af Peter Gæmelke, præsident for Landbrugsraadet, tirsdag d. 31. maj 2005 i København. Gennem præsentation af en lang række projekter og demo-setups viser udstillingen, hvordan teknologien indarbejdes i fremtidens landbrug. Projektleder Thomas Bak fra Danmarks Jordbrugsforskning - Forskningscenter Bygholm præsenterer AgroBots ved åbningen d. 31. maj. Udstillingen løber frem til 1. oktober 2005.

Landbrug er i de senere år blevet en af de mest højteknologiske brancher i Danmark, og området oplever en stor udvikling inden for redskaber og metoder til produktionen.

Innovation Lab sætter i perioden 31. maj – 1. oktober 2005 fokus på nye trends og muligheder i landbruget i udstillingen Jordforbindelse. I deres It-væksthus på Rued Langgaard Vej 7, 5. sal, 2300 København S, har de samlet en række spændende projekter og demo-setups, der viser, hvad der sker med teknologien i landbruget.

Peter Gæmelke, præsident for Landbrugsraadet, åbner udstillingen Jordforbindelse, den 31. maj, kl. 15. Frem til kl. 18 er der mulighed for at tale med udstillerne og få indblik i fremtidens landbrug. Alle er velkomne og der er gratis entré.

Projektleder Thomas Bak fra Danmarks Jordbrugsforskning - Forskningscenter Bygholm præsenterer AgroBots ved åbningen.

Efterfølgende danner udstillingen baggrund for en række workshops, åbent hus-arrangementer og på-vej-hjem møder.


Læs mere om AgroBots her...

Læs mere om Jordforbindelse her...

Se invitationen…

www.innovationlab.dk

Adresse

Innovation Lab på 5te

Rued Langgaard Vej 7, 5.sal

2300 København S

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere