• Danish
  • English

Seneste nyheder

Projektbørsen får ny projektleder

29-06-2005
Niels Korsager Andersen er pr. 1. juni 2005 ansat som ny projektleder i RoboClusters Projektbørs. Niels Korsager er produktionsingeniør fra 1990 og har som projektingeniør, projektleder og afdelingsleder arbejdet indgående med udvikling af produktivitet og implementering af teknologi- og automatiseringsudstyr i mindre og mellemstore virksomheder.

- I RoboCluster vil vi skabe øget vækst og konkurrencekraft – primært i den syddanske region, via robot- og automatiseringstiltag. Det lykkedes bedst, hvis vi løser opgaverne via input fra mange kloge hoveder. Et af RoboClusters virkemidler hertil er Projektbørsen, hvis formål er at etablere, implementere og formidle robot- og automationsprojekter. Jeg vil som ansvarlig for Projektbørsen arbejde dedikeret på, at virksomheder, der henvender sig til RoboCluster med et robot- eller automatiseringsprojekt, oplever os som en kompetent og seriøs partner. En partner, der bidrager til at finde effektive løsninger og holder fast i gennemførelsen af projektet. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger Niels Korsager Andersen.

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere