• Danish
  • English

Seneste nyheder

Robotkonference: Robotter i fremdrift

19-10-2005
Den 25. og 26. oktober 2005 afholder RoboCluster i samarbejde med Teknologisk Institut robotkonference på Syddansk Universitet i Odense. Konferencen giver et bredt beslutningsgrundlag for investering i og implementering af robotter.

Førende robotpraktikere og eksperter vil fortælle om konkrete erfaringer med robotisering – fra strategi, over implementering til drift og vedligehold. Deltagerne får mulighed for at se forskellige robotinstallationer og demonstrationer på virksomhedsbesøg og ved rundvisning i læringsmiljøet Luna.

Se konferencens program...


Sted

Konferencen afholdes på Syddansk Universitet, lokale U100, Campusvej 55, 5230 Odense M

Kontaktperson

Tilmelding på tlf. 7220 3000, fax 7220 2999 eller konferencer@teknologisk.dk. Tilmelding er bindende. Pris for begge dage er 9.890,- kr. pr. deltager (plus moms). Ved tre eller flere samtidige tilmeldinger fra sammen virksomhed opnås 10% rabat på den samlede faktura.

Konferencen er udarbejdet i samarbejde mellem RoboCluster og Teknologisk Institut.

For yderligere oplysninger kontakt Jakob Dahl Wedel, tlf. 7220 6062

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere