• Danish
  • English

Seneste nyheder

Vellykket messe - HI Industri 2005

14-09-2005
RoboCluster udstillede sammen med et bredt udsnit af virksomhederne i RoboCluster SupplyNet på messen HI Industri 2005. Udstillerne var generelt tilfredse med messens udbytte, og der var mange konkrete forespørgsler på robot- og automationsløsninger.

Skandinaviens største industrimesse - HI Industri 2005 fandt sted i Herning d. 6. – 9. september 2005. Messen samlede industriens leverandører inden for råvarer og halvfabrikata over materiel og maskiner til automation, tekniske løsninger, logistik og knowhow.

Et bredt udsnit af virksomhederne i RoboCluster SupplyNet var sammen med RoboCluster præsenteret på messen. Udstillerne såvel som gæsterne viste stor tilfredshed med messen, som gav mange konkrete forespørgsler på robot- og automationsløsninger.

Se billedrapportagen fra messen her… (pdf 613 KB)

Automatiseringsprisen 2005 blev uddelt på messens førstedag. Prisen gik til civilingeniør og projektleder Finn Hansen fra Slagteriernes Forskningsinstitut i Roskilde. Finn Hansen har stået i spidsen for udviklingen af en udbenerrobot, der forbedrer arbejdsmiljøet på slagterierne og øger Danske Slagteriers konkurrenceevne.

Læs mere om Automatiseringsprisen 2005 her…

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere