• Danish
  • English

Seneste nyheder

Workshop: Agentbaseret styring

27-09-2005
Deltagerne i DECIDE-projektet afholdt workshop i september 2005 om agentbaseret styring af et bagagetransportsystem. - Med denne workshop har vi iværksat en ny og meget intens samarbejdsform mellem virksomheds- og forskningsdeltagere ... Samtidig oplever projektets partnere en begejstring og energi, der kommer til at smitte af på alle øvrige aktiviteter i projektet. udtaler DECIDEs projektleder, Claus Risager.

Deltagerne i DECIDE-projektet afholdt workshop i september 2005 om agentbaseret styring af et bagagetransportsystem. Workshoppen udvekslede ideer til opbygningen af et system, herunder diskussioner af agenttyper, agenters beslutnings-/handlingslogik, beslutningsgrundlaget (behov for information) samt kommunikation mellem agenter og til eksterne systemer (emuleringsmodul). Under opbygningen af agenterne fik deltagerne indblik i Multi-Agent System tankegangen.

- Med denne workshop har vi iværksat en ny og meget intens samarbejdsform mellem virksomheds- og forskningsdeltagere. Formen baseres på korte iterative forløb hvor i indgår workshops og de traditionelle udviklingsfaser. Resultatet skulle gerne være en langt hurtigere udvikling, afprøvning og demonstration af forskningsviden. Samtidig oplever projektets partnere en begejstring og energi, der kommer til at smitte af på alle øvrige aktiviteter i projektet. Det betyder også, at virksomhederne langt hurtigere får evalueret de teknologiske muligheder og at forskningsinstitutionerne hurtigere og mere præcist får den nødvendige empiri, udtaler DECIDEs projektleder, Claus Risager.

Arrangementet var forbeholdt DECIDE-projektets deltagere og fandt sted hos FKI Logistex Denmark i Aarhus.

Yderligere information hos Claus Risager claus.risager@teknologisk.dk

Læs mere om DECIDE her...

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere