• Danish
  • English

Seneste nyheder

Microsoft Robotics Studio i specialiseringsfag

28-11-2006
Studerende ved IT- og Elektronikteknologuddannelsen ved Odense Tekniske Skole arbejder som nogle af de første herhjemme med det nye Microsoft Robotics Studio i deres specialiseringsfag. Sigtet er at de studerende får opbygget kompetencer inden for robotudvikling, som de vil arbejde videre med i resten af deres specialiseringsdel samt afsluttende projekter.

Af Jan Lund, jlu@ots.dk

Microsoft Robotics Studio er et nyt softwareværktøj, der kan bruges til udvikling og styring af robotter. Denne satsning fra Microsoft vil gøre det nemmere at opbygge robotter ved hjælp af grafisk programmering og simulering. Dermed bliver det muligt at opbygge robotternes funktionalitet uden stort kendskab til mere avancerede programmeringssprog.

I første omgang arbejder de studerende med simple modeller som siden skal udvikles til mere komplekse systemer.

Sigtet med specialiseringsfaget er at de studerende får opbygget kompetencer inden for robotudvikling ved hjælp af Robotics Studio, og at denne specialisering kan føre til at de studerende i foråret vil arbejde videre med robotudvikling i resten af deres specialiseringsdel samt afsluttende projekter. De studerende vil dermed som nogle af de første i herhjemme kunne anvende systemet ved deres afsluttende projekt.

Oprettet: 28.11.2006

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere