• Danish
  • English

Seneste nyheder

Danske Bank overrækker Robots at Play 40.000 kr.

11-05-2007
Torsdag den 10. maj modtog robotfestivalen Robots at Play et fornemt bidrag fra Danske Initiativpuljer til at gøre verdens bedste robotfestival endnu bedre.

Danske Initiativpuljer er et tiltag under Danske Bank, som har til formål at støtte lokale ideer og initiativer inden for områderne; viden, kultur og idræt. Kravene til aktiviteterne er, at de har en lokal forankring, almen tilgængelighed og stor nytteværdi for den brede befolkning. Og det opfylder netop robotfestivalen, der i år afholdes i dagene 23. – 25. august i området omkring Brandts Klædefabrik i Odense.

Pengene blev overrakt af filialdirektør Morten Hedelund og erhvervsafdelingschef Allan Højlund Christensen ved et arrangement den 10. maj 2007 i Danske Banks afdeling på Flakhaven i Odense. I alt blev der bevilliget penge til tre projekter i den syddanske region. Odense Musikteater fik 28.000 kr. til indkøb af nyt videoudstyr, Projekt ReMida fil tildelt 40.000 kr. til opstart af et center i Odense, og Robots at Play fik 40.000 kr. til at gøre verdens bedste robotfestival endnu bedre. Efter uddelingen blev de fremmødte gæster budt på kransekage og champagne.

- Vi er glade for den opbakning som Danske Initiativpulje giver ved at støtte os økonomisk. Den brede lokale opbakning viser, at Odense er klar til at bakke op omkring festivalen som en årlig tilbagevendende begivenhed, siger robotfestivalens projektleder Louise Skovborg Just fra RoboCluster, der modtog pengene på vegne af Robots at Play.

Robotfestival med fokus på leg, læring og kreativitet

Robots at Play er en international festival for legende og interaktive robotter, som for andet år afholdes den 23. – 25. august 2007. Målet er at fremme interessen for robotteknologi inden for uddannelse, forskning og erhverv. RoboCluster står bag festivalen og byder ved professor Henrik Hautop Lund velkommen til Robots at Play 2007 med overskriften ”Leg, læring og kreativitet”, og festivalens gæster vil opleve masser af spændende events inden for området Playware – leg, læring og fysisk udfoldelse ved hjælp af robotteknologi. Festivalens aktiviteter og udstillinger vil vise eksempler på en række af de utallige måder, som robotterne allerede i dag indgår i vores hverdag og give indblik i, hvordan robotter kommer til at præge vores fremtid. Der er lagt op til tre spændende dage i de hyggelige omgivelser omkring Brandts Klædefabrik i hjertet af Odense.

Læs mere om robotfestivalen Robots at Play på www.robotsatplay.dk

Oprettet: 11.05.2007

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere