• Danish
  • English

Seneste nyheder

Den fynske IT Pris 2007

22-03-2007
Direktør Michael Sandal fra Team Online i Odense modtog den fynske IT-pris 2007 for sit engagerede arbejde med udviklingen af et socialpædagogisk it-værktøj, der sætter omsorg og individuel behandling i fokus.

Prisen blev overrakt på Odense Rådhus den 21. marts af Finn B. Sørensen, administrerende direktør i Fionia Bank. Med prisen fulgte i år en skulptur af Keld Moseholm.

Michael Sandal takkede sin familie og Team Onlines godt 25 medarbejdere for deres opbakning og støtte i forbindelse med udviklingen af Bosted Systemet til digitalisering af den sociale sektor. Systemet bruges af sociale institutioner og er kendetegnende ved at sætte beboere i centrum. Det giver et bedre overblik, sikrer behandling af personfølsomme data og muliggør en målrettet behandling af hver enkelt beboer. Systemet er i dag udbredt til tre regioner og 11 kommuner og har omkring 12.000 aktive bruger i Danmark.

Ideen var at skabe verdens bedste it-værktøj, og det lykkedes gennem samarbejde og nedbrydning af faggrænser fortalte Michael Sandal.

- Det har været en krævende proces, men med jeres opbakning havde jeg hele tiden troen på, at det var en god ide, sagde Michael Sandal, der glædede sig over at være med til at bringe fynske kompetencer på landkortet.

Prisoverrækkelsen var arrangeret af Informationssamfund Fyn og blev efterfulgt af et gå-hjem-møde med rektor Jens Oddershede fra Syddansk Universitet, som talte om det syddanske erhvervslivs behov for videntilførsel og universitets rolle som omdrejningspunkt for denne udvikling.

Se presseklip fra TV2 FynFyns IT-pris til systemudvikler (21.03.07, TV2 Fyn, kl. 19.30)

Læs mere om Team Online

 Oprettet: 22.03.2007

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere