• Danish
  • English

Seneste nyheder

RoboCluster nomineret til Automatiseringsprisen 2007

26-06-2007
RoboCluster er udvalgt til at konkurrere om årets robotpris – Automatiseringsprisen 2007, ved indstilling af Stefan Lambæk fra Odense Staalskibsværft A/S

Stefan Lambæk fremhæver i sin indstilling af RoboCluster, at netværket og samarbejdsformen omkring robotter gør at mange virksomheder i kompetenceklyngen når over den kritiske masse. RoboCluster har herved fremelsket og vedligeholdt et automatiseringsmiljø omkring Odense, som samtidig fremmer rationalisering, konkurrencekraft, nye arbejdspladser, kvalitet, omsætning og bæredygtighed. Innovationshøjden støttes ikke mindst af den forskning og udvikling, som især to af RoboClusters projekter inden for gribeteknologi: MoveBots og Handyman, har afstedkommet.

Interessen for konkurrencen om Automatiseringsprisen 2007 har været stor, og Dansk Robotforening, der står bag prisen, har modtaget ikke færre end 10 gode indstillinger, hvoraf 5 har kvalificeret sig som nominerede. Her i bandt RoboClusters administrerende koordinator Michael Wehner Rasmussen. De øvrige nominerede er pakkerichef John Faurholdt fra Arla Foods, general production manager Lars Jørgensen fra Bang & Olufsen Operations, administrerende direktør for Grundfos’ produktionsselskab, Lars Aagaard samt produktchef Steen Tokkesdal Pedersen fra FLSmidth Automationder.

Prisen overrækkes den 4. september 2007 på HI-messen i Herning.

- Det er efter min bedste overbevisning et særdeles stærkt felt, og der skal ikke være tvivl om, at netop den personlige indsats fra en lang række ildsjæle er med til at sikre vellykkede automationsprojekter … I år bliver der således usædvanlig hård kamp om titlen, og der venter priskomiteen hårdt arbejde forud for den festlige prisoverrækkelse, skriver chefredaktør Henrik Fougt til Jern og Maskin Industrien, som i samarbejde med Dansk Robotforening bringer artikler om de fem priskandidater.

 

Læs mere om automatiseringsprisen 2007 på www.dira.dk

04.06.2007    Jern og Maskin Industrien - Robotprisen rykker

31.05.2007    Jern og Maskin Industrien - RoboCluster nominerineret til Automatiseringsprisen 2007

Yderligere information

Michael Wehner Rasmussen
Daglig leder og koordinator
Tlf. 6550 3903
mwr@robocluster.dk

Oprettet: 26.06.2007

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere