• Danish
  • English

Seneste nyheder

RoboClusters statusrapport for 2006/07

06-07-2007
RoboClusters statusrapport for 2006/07 kan nu downloades som pdf eller rekvireres som bog ved henvendelse til sekretariatet.

I statusrapporten for 2006/07 har vi samlet en række interviews med centrale personer, der har relation til RoboCluster, som fortæller om nogle af de aktiviteter, der har præget robotklyngen det seneste år. Interviewene følges op med cases, der beskriver konkrete initiativer i RoboCluster.

2006 var et begivenhedsrigt år for RoboCluster. Det var året, hvor vi fik genereret næsten 60 millioner kroner til to markante projekter; MoveBots og Handyman, der på hver sin måde omhandler intelligent håndtering af fysiske emner, og som meget direkte kan komme små og mellemstore robotvirksomheder til gode.

Det var også året, hvor vi sammen med bl.a. Syddansk Universitet, Odense Tekniske Skole og Odense Kommune afholdt Danmarks første robotfestival. I tre fantastiske dage i september kunne publikum se og opleve, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad robotter og robotteknologi kan bruges til. Festivalen gentages i år den 23. – 25. august ved Brandts Klædefabrik i Odense. Besøg robotfestivalens hjemmeside www.robotsatplay.dk

Statusrapporten kan rekvireres som bog ved henvendelse til Mette Thiel på telefon 6550 3917 eller på mail mette.thiel@robocluster.dk – husk at opgive navn, organisation/firma og adresse.

Eller downloades om pdf-fil - RoboCluster Statusrapport 06/07 (pdf - 1.5 MB)

 

Oprettet: 06.07.2007

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere