• Danish
  • English

Seneste nyheder

100.000 til Robot Sommercamp

07-10-2008
Bevilling fra Udviklingsforum Odenses projekt Let’s Play sikrer, at 20 unge kan bruge en del af deres sommerferie på at koncentrere sig om teknik og robotteknologi.

Det er tyve heldige unge mennesker, der den 4. august kan vinke farvel til familien, og begive sig på fire dages fordybelse i robotternes verden. Med 100.000 kr. i støtte fra Udviklingsforum Odenses Let’s Play projekt, bliver den populære sommerferie camp et væsentligt bidrag til, at flere unge bliver præsenteret for et fagområde, der er i rivende udvikling.

Der har fra de unges side været stor interesse for Robot Sommercamp 2008. Faktisk blev alle tyve pladser revet væk på under en uge.

- Det siger noget om, at der rent faktisk bor mange potentielle små forskerspirer i regionen. Vi skal vise dem de spændende muligheder ved leg med teknologi, og mener, at vi på den måde, kan øge interessen for videregående it- og teknikuddannelser. Dermed kan vi være med til at imødegå manglen på kvalificerede studerende, siger Louise Skovborg Just, RoboCluster, der er projektleder for RobotFestival, hvorunder Robot Sommercamp hører.

Robot Sommercamp har en høj synlighedsværdi i og med, at campen sluttes af med et show i Rosengårdcentret, Odense, hvor man kan følge deltagernes robotter klare en forhindringsbane. Efterfølgende udstilles de unges robotter på Store Torv.

Campen vil blive et tilbagevendende fænomen som en optakt til den årlige RobotFestival.

Partnere i projektet er RobotFestivalen, Mikro Værkstedet og Badstuen.

For yderligere information

Louise Skovborg Just
RoboCluster
Projektleder på RobotFestival
Tlf. 6550 2741
just@robocluster.dk

Oprettet: 10.07.2008

 
robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere