• Danish
  • English

Seneste nyheder

Gå ikke glip af spændende Supply Chain-messe

24-10-2008
Nu får du muligheden for at se, høre, føle og mærke, hvorledes sikre automationsløsninger er skabt. RoboTool i Vejen slår 29. og 30. oktober 2008 dørerne op til en spændende Supply Chain-messe. Se nye automationsløsninger og hør spændende indlæg af bl.a. Dansk Industri og RoboCluster.

Det handler om automationsløsninger, hvor netop hele den Supply Chain, der indgår i sammensætningen af leverancen til kunden, har stor betydning for det færdige resultat. Budskabet er: Kom, føl og mærk, hvorledes sikre automationsløsninger er skabt!

Supply Chain-messe 29. - 30. oktober 2008

begge dage åbent fra kl. 10.00 til 16.00

RoboTool, Vestermarksvej 10, 6600 Vejen

 

På Supply Chain-messen kan du møde en række automationsleverandører, som udstiller og præsenterer deres produkter og ydelser. Se nye automationsløsninger, som kan effektivisere produktionen og reducere omkostningerne og få en snak med leverandørerne om samarbejde med din virksomhed. 

Messen byder også op spændende indlæg af bl.a. Dansk Industri og RoboCluster - begge indslag den 29. oktober. 

- En automationsløsning er ikke stærkere eller bedre end det svageste led. Derfor er vi meget bevidste om, at vi sammen med vore samarbejdspartnere på leverandørsiden, skal have en fælles opfattelse af kvalitet for at sikre kunderne den korrekte og mest driftsikre løsning, siger salgsdirektør Claus Didriksen fra Robotool.

- Derfor inviterer vi kunderne til at komme og se og tale med hele leverandørkæden, samlet på et sted, nemlig i Vejen, udtaler salgsdirektøren.

En leverance af en automationsløsning er ofte en økonomisk stor beslutning, og derfor skal hele kæden af leverandører kunne samarbejde, for at opnå den for kunden mest optimale og holdbare løsning. Det handler om troværdighed og stabilitet før, under og efter leverancen.

Se, føl og tale

Målet med messen er, at kunne fremvise hele kæden af leverandører overfor såvel eksisterende som kommende kunder. Alle leverandørerne præsenterer deres produkter og/eller ydelser på egne stande, hvor publikum kan stille spørgsmål og få en dialog med leverandøren.

- Vi lægger op til, at kunderne kan komme og hilse på de forskellige leverandører under uformelle omgivelser, hvor man kan få svar på mange spørgsmål på samme tid, udtaler Claus Didriksen.

De besøgende, på de to dage messen varer, vil kunne gå rundt på de enkelte stande og tale med leverandørerne, se robotter in action og høre indlæg fra blandt andet direktør Lasse Mogensen fra RoboCluster med flere.

- Vi glæder os til at se en masse mennesker, der har interesse i det spændende arbejdsfelt, som robotteknologi er, og vi ser frem til at vise, hvad en kvalitativ Supply Chain kan gøre for en automationsløsning, der holder på den lange bane, udtaler salgsdirektør Claus Didriksen slutteligt!

Et udførligt program for dagen finder du på www.robotool.com  

Oprettet: 24.10.2008

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere