• Danish
  • English

Seneste nyheder

Mød RoboCluster på Automatik 2008

07-10-2008
Se de nyeste resultater fra innovationskonsortiet MoveBots, og mød forskere og erhvervsfolk fra RoboCluster-netværket på Automatik 2008, stand B-1402, 2. – 4. september 2008. Grib også chancen for at høre internationale eksperters bud på fleksibel emnehåndtering og perspektiverne for den fremtidige udvikling på RoboClusters temakonference ”Fleksibel håndtering – nøglen til fremtidens produktion”, 3. september 2008.

Konferenceudstillingen Automatik afholdes for tredje gang i Brøndby Hallen, København, og sætter gennem teoretisk og praktisk videndeling fokus på fremtidens produkter og løsninger inden for robotteknologi, industriel automation, procesautomation og transmissionteknologi.

Automatik 2008 – 2. – 4. september 2008 i Brøndby Hallen

Mød RoboCluster på stand B-1402, hvor nye resultater fra innovationskonsortiet MoveBots demonstreres i form af en intelligent prototype, der automatisk kan gribe forskellige emner – uanset form og struktur. Hør også om nogle af teknologerne bag forskningsprojektet om automatisk blodprøvetagning, når AVS Danmark, medlem af netværket RoboCluster SupplyNet, viser deres avancerede aktuatorer fra SMAC frem. Løsningen anvendes i blodprøveprojektet til at sikre korrekt indføring af nålene.

Konference om fleksibel håndtering

RoboCluster er samtidig vært for en temakonference, ”Fleksibel håndtering – nøglen til fremtidens produktion”, der stiller skarpt på fleksibel, automatisk emnehåndtering.

Temakonference 3. september 2008, kl. 13-30 – 16.30

RoboCluster har inviteret en række europæiske eksperter, som til daglig arbejder med udvikling og implementering af robotter, til at belyse, hvor langt udviklingen er nået inden for emnehåndtering og perspektiverer den fremtidige udvikling for de næste 2-3 år.

Konferencen ser på, hvordan robotter bliver alment tilgængelige og rentable for små og mellemstore virksomheder gennem øget fleksibilitet, hurtigere omstilling og lethed i betjeningen.

Foredragsholderne belyser temaerne gennem konkrete eksempler og giver deltagerne input til at vælge det rigtige værktøj. Desuden behandles de nyeste tendenser, som rører på sig i forskningsmiljøerne, samt hvilke krav producenter realistisk set bør stille til leverandørerne af fremtidens automationsudstyr.

Medlemmer af RoboCluster SupplyNet får 50 % rabat på tema- og fagkonferencer.

Læs mere

For yderligere information

Mette Thiel   -   ferie fra 18. juli til 10. august
Kommunikation
mette.thiel@robocluster.dk
Tlf. 6550 3917

Alternativt:

Kristina Tynan Basham   -   ferie fra 14. til 27. juli
Sekretær
kristina.basham@robocluster.dk
Tlf. 6550 4454

Oprettet: 10.07.2008

 
robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere