• Danish
  • English

Seneste nyheder

Nye ansigter i RoboCluster

12-11-2008
Arbejdsopgaverne i RoboCluster vokser fortsat. Sekretariatet har derfor fået to nye medarbejdere. Conny Heidtmann og Julie Thygesen Rydahl er pr. 1. december 2008 ansat som koordinatorer på henholdsvis Sund Vækst-projektet og Handyman & MoveBots.

Julie Thygesen Rydahl er 29 år og uddannet cand.mag i fransk og dansk i 2006. Julie har tidligere arbejdet på Mads Clausen Instituttet ved Syddansk Universitet i Sønderborg. Her har hun bl.a. stået for koordinering og ledelse af arbejdet i sekretariatet, administrative opgaver, informationsarbejde, afrapportering og kontakt til udenlandske universiteter og andre eksterne samarbejdspartnere.


Hos RoboCluster skal Julie arbejde som projektkoordinator på Handyman og MoveBots samt medvirke ved diverse projektansøgninger. Stillingen er et barselsvikariat for Marianne Sandgaard.


- Jeg ser frem til at være med til at forene kompetencer fra videninstitutioner og virksomheder i bl.a. projektansøgninger, samt til at være en del af et kompetencecenter, som er med til at afhjælpe forskellige samfundsproblemer, siger Julie om jobbet hos RoboCluster.
Conny Heidtmann er 49 år og uddannet sygeplejerske og cand.scient i sundhedsvidenskab fra Syddansk Universitet i Odense. Conny har som både sygeplejerske og leder i kommunalt regi arbejdet inden for flere forskellige områder i sundhedsvæsenet.


Hos RoboCluster skal Conny arbejde som projektkoordinator med primært fokus på brugerdreven innovation og robotteknologi inden for sundhedsvæsenet.


- Jeg forventer og håber, at jeg kan anvende mit kendskab til sundhedsområdet til at påvirke de barrierer og fordomme, der findes i forhold til robotteknologi i sundhedssektoren, siger Conny om jobbet hos RoboCluster.


 

 

Oprettet: 11.12.2008

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

Bevillingsgivere